25-годишната бюти блогърка Даниеле Аяла от Калифорния много обича да

...
25-годишната бюти блогърка Даниеле Аяла от Калифорния много обича да
Коментари Харесай

Секси моделка изпълни желание и развя голи цици на път /снимки/

25-годишната бюти блогърка Даниеле Аяла от Калифорния доста обича да радва своите фенове - всичките 1.6 милиона, по тази причина с наслада извършва всичките техни стремежи. При това всякога желанията на почитателите ѝ стават все по-интересни.
Както излиза наяве от профила на Даниели, момичето обича разнообразни завършения. Затова тя направила със своите почитатели следната игра - всяка седмица те ѝ оферират предизвикателство, а моделката извършва това, което е получило най-вече лайкове. Този път на нея ѝ бе препоръчано да се разноски по междуградски път по голи цици. И, естествено, момичето, смеейки се, се съгласи, написа в. "Дейли остарял ".
Въобще, съдейки по профила на моделката в Инстаграм, предизвикването не се оказало чак толкоз мъчно за Даниели. Момичето доста добре знае кои са нейните съществени достолепия и изобщо не се тормози да ги демонстрира. И въпреки главната компетентност на Даниели да е гримът, по-голямата част от времето си тя отделя на своите обилни форни. Феновете ѝ, даже тези, посещаващи уеб страницата за препоръки за гримове, изобщо не подлагат на критика младата жена за внезапната промяна на нейната активност. "Събудих се и незабавно видях тази фотография. Денят ще е отличен ", написа един от тях. "Ако бях видял това на пътя, щеше да има незабавно злополука ", написа различен.
И въпреки мнозина да се майтапиха, че във въпросния ден на пътя около Малибу се чакат доста произшествия поради прелестите на Даниеле, момичето се оказа късметлийка, тъй като никой не мина с колата си, до момента в който то бе голо.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР