25-годишна родна краварка шашна журито на Звездите в нас с

...
25-годишна родна краварка шашна журито на Звездите в нас с
Коментари Харесай

Вижте как краварката Анджелка от село Бобораци е същинска Адел

25-годишна родна краварка шашна журито на " Звездите в нас " с съвършена реплика на певицата Адел. Анджелка Бехнам живее в село Бобораци със фамилията си. Сама признава, че всекидневието й минава в развъждане на дребната й щерка и фермерство. " Цяло лято съм поливала доматите, че да станат такива ", описа Анжелка, размахвайки голям маркуч из градината.

Когато обаче тя хване микрофона и постави перуката, от тялото й излиза гласът на английското вокално украшение Адел. Анжелка пя дружно със Стелияна Христова и Ирина Атанасова в тим " Адел " в последното издание на шоуто.

Когато си е на село, надарената жителка на Бобарци постоянно подвиква на кокошките " Айдеее тъка, тъка, тъка ", само че другояче учи в Националната музикална академия " Проф. Панчо Владигеров ". В канала си в ютюб през лятото Анжелка е направила и музикалния си дебют със сингъла " Целувай постепенно ".

За страдание тим " Адел " не може да мине напред в музикалната конкуренция и остана в историята. Но по всичко проличава, че в Анжелка има много музикален капацитет.


  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР