25-годишен киргизстанец е прободен в гърдите с нож в местността

...
25-годишен киргизстанец е прободен в гърдите с нож в местността
Коментари Харесай

След пиянска свада: Забиха нож в сърцето на киргизстанец в Троян

25-годишен киргизстанец е прободен в гърдите с нож в местността Турлата край Троян в събота.

В районно управление (на МВР) Министерство на вътрешните работи - Троян е формирано досъдебно произвеждане за причиняването на междинна телесна щета на Н. А., който има статут " дълготрайно пребиваващ ".

По първична информация, срещата сред потърпевшия, негов прочут и причинителя, станала към 18 часа в покрайнините на града, е била инцидентна, само че след приложимост на доста количество алкохол. Между 33-годишния причинител и двамата мъже - на 25 и 22 години, зародил вербален спор, прераснал в сборичкване. Тогава 33-годишният порязал 25-годишния си конкурент, а на 22-годишния мъж забил нож в гърба.

Двамата потърпевши били откарани за обзор в болница, като единият е освободен за домашно лекуване, а по-младият е оставен в интензивното поделение на МБАЛ - Троян, с заплаха за живота.

От мястото на случая са конфискувани голям брой материални доказателства, за които следва да бъдатназ начени експертизи.

Въз основа на събраните доказателства 33-годишният мъж е разпитан пред длъжностен бранител и притеглен в качеството му на обвинен за осъществено закононарушение.

С разпореждане на прокурор от Районна прокуратура - Ловеч, Търговско отделение - Троян, мъжът е арестуван за 72 часа, като прокуратура ще внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение " Задържане под стража ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР