25-годишен изверг уби деца на 1 и 9 годинки в

...
25-годишен изверг уби деца на 1 и 9 годинки в
Коментари Харесай

Истински ужас в САЩ! Какво направи изверг

25-годишен изрод умъртви деца на 1 и 9 годинки в Съединени американски щати. Това стана откакто обстановка със заложници в жилищен комплекс в Мисисипи стана смъртоносна, оповестиха управляващите, представени от " People ".

Маркес Грифин беше задържан след полицейска битка в Джоунстаун, по време на която се твърди, че е прострелял две деца, разпознати като 1-годишно момиче и 9-годишно момче, и е държал трето дете на мушка, съгласно прессъобщение от офиса на шерифа на окръг Коахома.
-->
Заместник-шерифът, който живее в региона, се отзовал на сцената към 2 часа сутринта, откакто получил позвъняване за простреляно дете, оповестиха управляващите. Полицията описа, че е получила сигнал, че мъж е държал дете на прицел.

В един миг полицията съумяла да убеди обвинения да хвърли оръжието си. Те отвели детето на безвредно място, преди обвиненият да бъде арестуван, оповестиха от шерифската работа.

Едва откакто Грифин е задържан, служителите на реда разкрили две деца с огнестрелни рани.

Една от жертвите е оповестена за мъртва на място, а другата е откарана в болница, където по-късно детето е умряло, оповестиха управляващите.

Една от жертвите е оповестена за мъртва на място, а другата е откарана в болница, където по-късно детето е умряло, оповестиха управляващите.

Полицията не прецизира връзката сред децата и не оповестява имената им. Междувременно член на фамилията разпознава 1-годишното момиче, което умряло в болничното заведение, като Авери Джоунс.

" Просто желая всички да знаят, че Авери беше най-сладкото бебе. Тя не заслужаваше това. Заспала е, а той е поставил възглавница на главата й и я е прострелял “, сподели бабата на момичето Мелроуз Хейл. 

Тя също описа, че Грифин е „ другар “ на майката на Авери и изрази потрес от хипотетичното му присъединяване в случая.

„ Тя ми сподели, че са другари... по какъв начин може другар да ти аргументи това? “, попита опечалената баба.

Грифин неотдавна се е върнал в региона от Арлингтън, Тексас, съгласно службата на шерифа, която към момента не е разкрила вероятен претекст за насилието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР