25 февруари. Долби тиътър посреща цвета на киното. Червен килим,

...
25 февруари. Долби тиътър посреща цвета на киното. Червен килим,
Коментари Харесай

Събитията на 2019: Димитър Маринов с българския флаг на Оскар-ите

25 февруари. " Долби тиътър " посреща цвета на киното. Червен килим, искра и очакване на секундите, които отварят необятно филмовите порти.

Радвахме се, че български артист минава по знаковия червен килим, само че не подозирахме какво ще се случи в нощта на " Оскар " -ите.

Димитър Маринов, артист: То не е трептене, то беше като едно приземяване без парашут.
За първи път българин се качи на сцената на " Оскар " -ите и... носеше българско знаме. Видяха го 30 милиона фенове по целия свят.
Димитър Маринов: Българското знаме във вътрешния джоб, то беше за изявлението на аления килим, което направих. И просто да покажа на България, че тя е с мен и аз съм с нея и сме дружно. Като се обърнах към залата и Махаршала ме издърпа на предна линия, видях тези две големи мексикански флагове, които се вееха. Изведнъж нещо от вътрешната страна се прекатурна, това родолюбие внезапно. Не знам, това беше един подобен миг - лекичко го извадих, с цел да покажа, че те са там долу - ние сме тук - горе.За мен беше миг на горделивост и чест. Да бъда аз този, който по някакъв метод да покаже. Това е признанието. И дори на български ми се заприказва в този миг. Още по тематиката Събитията на 2019 година
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР