24-ят слънчев ден е свързан с Вярата. Това е времето

...
24-ят слънчев ден е свързан с Вярата. Това е времето
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева алармира: Това е денят на алхимиците и черните магове

24-ят безоблачен ден е обвързван с Вярата. Това е времето на алхимиците и черните магове, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си, представена от tribune.bg.

„ Това е ден на разгула на тъмните сили, по тази причина е належащо да се прояви повече зоркост и нерешителност. Много сложен и сериозен е и служи за инспекция за силата на личната ни религия, на съвестта и виталните правила. Нужно е да разпознавате злото във всичките му проявления и да разобличавате нечестните хора и нечистите каузи “, прибавя астрологът.

„ Денят е отдаден на пост и молитва. Повече време се старайте да прекарате в дома си в усамотение и безмълвие, четене на книги! Добре е да се направи изчистване на организма и тялото “, поучава Ивелина Пенчева.

„ Колкото повече се изчиствате, толкоз по-леко ще ви става. Може да се занимавате също с разчистване на дома, ремонт и реституция. Приветства се ръчният труд. Добре е да посетите храм, да започнете цикъл на недояждане, лекуване “, прибавя тя.

„ Не се поддавайте на провокации, не се дръжте и вие жестоко и невъзпитано! Не се предлага доста да се смеете и да празнувате. Не се предлагат екскурзии и пътувания. Да се заобикалят половите контакти! Това е най-трудният ден за тежка и сериозна работа “, предизвестява Ивелина Пенчева.

„ Не би трябвало да се обработва в този момент земята. Не прекарвайте деня в тъмни стаи! Нужно е повече светлина да има в този ден, разпален огън. През нощта не би трябвало да се отваря прозорецът, с цел да не нахлуят тъмните сили съгласно поверието “, прибавя тя.

„ Не се предлага да ядете от обед до залез. Подходящи са черен самун и млечните творби. В облеклото пък се предлага композиция от червено-черно и жълто-зелените цветове. Избягвайте сиво, кафяво и виолетово “, поучава астрологът.

„ Добре е да не сте сънували нищо. Сънят в този ден е знак за предизвестия и изкушения. Единственият прекрасен сън е да се видите под дъжда – знак за изчистване на греховете. Тежки се смятат ярките сънища “, прибавя Ивелина Пенчева.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР