23-ят слънчев ден открива пътя към религията и смъква маските

...
23-ят слънчев ден открива пътя към религията и смъква маските
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева предупреди: Носете сиви дрехи за защита

23-ят безоблачен ден открива пътя към религията и смъква маските от всяко зло. Време е за смирение и обич, написа в хороскопа си астрологът Ивелина Пенчева, представена от bulgaria.utre.bg. Това е ден на свободата и по тази причина се оставете на потока, прибавя тя.

„ Подходящо е за обществени мероприятия, сключване на значими документи, съществени юридически каузи. Най-добре е да се отпуснете. Нужно е колкото може повече да се радвате, а не да се отдавате на унинието. Това е и ден за благородни инициативи. Добре е да се стартира курс за лекуване, да се подготвят медикаменти, само че не течни “, поучава астрологът.

„ Денят е добър и за обич, и за зачатие на детенце. Старайте се да не стоите без работа, а непрекъснато да сте заети с нещо. Благоприятно е за смяна на имиджа и прическата. Препоръчва се да се изкъпете, да се подстригвате и режете нокти. Ако не ви е време за подкастряне, може единствено леко да подстрижете някой кичур “, прибавя Ивелина Пенчева.
Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.
„ Недопустимо е пренебрежителното отношение към живота, а точно равнодушие, незаинтересованост, паразитизъм. Не се предлага да купувате нови движимости, тъй като бързо ще увехтеят и да се занимавате с дома си. Не се предлагат поправки. Не би трябвало да се уединявате и да се предавате на унинието. Не избягвайте фамилните обятия, само че единствено при взаимно единодушие “, поучава астрологът.

„ Храната би трябвало да е лека и едвам доловимо да ухае. Важно е да има лека киселина и билки в нея. Хубаво е да носите нови облекла, само че не купени през този ден. За предпочитане е да се носят сиви облекла като отбрана. Да се заобикалят ярките и пъстри
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР