23 Март Единствено по рода си кариерно събитие за ИТ

...
23 Март Единствено по рода си кариерно събитие за ИТ
Коментари Харесай

Career Show Tech среща ИТ специалисти и работодатели

23 Март
Единствено по рода си кариерно събитие за ИТ експерти - Career Show Tech - ще се организира на 19 и 20 май напълно онлайн. На събитието ще участват водещи компании от страната и Европа, предлагащи ИТ позиции, които ще провеждат персонални видео срещи с квалифицирани експерти. Събитието ще се организира в особено създадена интерактивна платформа. Career Show Tech включва и стратегия от лекции, уъркшопи и онлайн демонстрации, водени от потвърдени експерти от компании като Гугъл, Microsoft, Product Hunt и Financial Times.

" Career Show Tech e кариерен конгрес за ИТ експерти, ориентиран към комплексното професионално развиване на заетите в сферата. Платформата, която използваме за осъществяване на събитието, е интерактивна и интуитивна, дава опция за акуратен двустранен асортимент на събеседника. Това икономисва време и старания както на работодателите, по този начин и на претендентите. Темите на интензивностите от програмата са подбрани по този начин, че да бъдат оптимално потребни за всички участници, без значение от сферата на тяхната подготовка ", отбелязва Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Career Show Tech ще се организира във формат, друг от общоприетия за виртуалните кариерни събития. Иновативната платформа на събитието се концентрира върху успеваемостта и гъвкавостта. Динамиката, присъща за ИТ бранша, довела до нараснали условия за конкретика на диалозите и предложенията, измества фокуса от самото присъединяване към резултата от присъединяване. На Career Show Tech работодателите и претендентите ще имат разполагаем подробни филтри, в които да зададат своите критерии и условия. Така оптимално бързо и дейно участниците откриват точния събеседник, с който да обсъдят съответни благоприятни условия, посрещайки потребността на ИТ бранша да работи " всъщност ". Платформата ще бъде отворена за достъп авансово и по този метод всички участници в събитието ще имат опцията да провеждат графика си по допустимо най-удобния за тях метод.

Специалистите, които не търсят интензивно работа, само че желаят да " сверят часовника си " за последните трендове в бранша, ще могат да се включат в особено подбрани лекции и полемики на тематики от разнообразни сфери на технологията, както и уъркшопи и виртуални демонстрации на най-новите технологии. Ценен опит и препоръки за сполучлива кариера в ИТ бранша ще споделят водещи експерти от компании като Гугъл, Financial Times, Microsoft и Product Hunt, а сертифицирани ментори и психолози ще дадат упътвания за поддържането на здравословен баланс и ментално здраве.

Регистрацията за събитието е безвъзмездна, само че наложителна. Можете да я извършите.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР