23-годишната, убита от 26-годишния си приятел в квартал Надежда в

...
23-годишната, убита от 26-годишния си приятел в квартал Надежда в
Коментари Харесай

Психиатър видя ревностна параноя в убиеца от Надежда

23-годишната, убита от 26-годишния си другар в квартал " Надежда " в София е била " свита, обезпокоена и потисната " в наличието на Викторио Александров, арестуван за убийството, разяснява пред НоваТВ другар на жертвата. Според психиатъра доктор Веселин Герев, освен това ликвидиране става въпрос за ревностна параноя.

При такава параноя има деформиране на мисленето, може даже да реши, че това дете не е от него, разяснява Герев и последвалото ликвидиране на детето.

" Може би е имал много съмнения, само че психопатският миг е надвил, психопатът реализира крайните цели непременно. Убиецът е бил под непрекъснато напрежение, а детският рев е един от най-големите дразнители. Именно тогава човек не може да си овладее волята ", изясни психиатърът.

Убийствата се случват седмица, откакто Дарина и Викторио се разделят и той се изнася от фамилното жилище. Има информация, че мъжът подал тъжба в полицията за душевен тормоз от страна на Дарина, само че нейните родители разяснява, че младата жена е пуснала тъжба.

Родителите й изясняват, че тя се е страхувала да спи сама през последните няколко нощи, упорствали да отиде при тях, само че тя ги твърди, че е добре и ще се пази, оповестява фамилен другар. Извършителят " не би трябвало да излиза от пандиза, по този начин като Дари и дъщеричката й няма да излязат от гроба ", добавя той.

Викторио Александров изглеждал естествен, " по пътя си говорихме другарски ", само че когато блоковете свършват, той се трансформира, " усетих удар в тила и зареди револвера, вика: " Ако искаш да живееш, прави това, което ти споделям ", разяснява пред БТВ таксиметровият водач, който е возил арестувания за убийството и дъщеричката му.

" В първия миг не се изплаших. Мислех, че е някой елементарен наркоман и отпадък, който няма пари да си заплати ", само че след това Александров става по-нормален и стартира да споделя, " че жена му е умъртвила другото им дете и той желае да се самоубие. Каза ми, че тя се е побъркала, държана е в лудница ", добавя водачът.

Викторио желал таксито да отиде на " най-големия мост ", с цел да се хвърли, а дето щял да остави на водача, " ти ще го закараш в най-близкото районно ".

Шофьорът се свързва с диспечери и схваща, че е возил човек, който се търси за ликвидиране, " откакто разбрах нещата ми стана съзнателно, че съм могъл да спася детето, само че не съм знаел предисловието на това ", разяснява таксиметровият водач.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР