23-годишната Бериван, обвинена в убийството на мъж в апартамента му

...
23-годишната Бериван, обвинена в убийството на мъж в апартамента му
Коментари Харесай

Кървавата трагедия в Тракия: Бериван отрича вина, но ще ча...

23-годишната Бериван, упрекната в убийството на мъж в жилището му в " Тракия " ще чака старта на делото против нея в ареста. Апелативните магистрати потвърдиха най-тежката мярка " задържане под стража " по отношение на нея, като решението не предстои на обжалване. 

Защитата на Бериван направи следващ опит да й издейства " домакински арест ", само че несполучливо. Тезата е, че младата пловдивчанка работила в изискванията на неизбежна защита и не е имала избор. След като била нападната, блъскана в стената и заплашвана с револвер, 23-годишната Бериван натиснала спусъка няколко пъти. 

След като се срещнаха с материалите по делото, фотоалбума, здравната експертна информация на убития Ивайло, показанията на очевидци и останалите материали по делото, апелативните съдии решиха, че има заплаха при по-лека мярка за неотклонение Брриван да извърши закононарушение.

 Убийството стана точно на Йордановден. След като Бериван и Ивайло почнали да пият още по обяд, по здрач сред тях избухнал скандал. След блъскане и замяна на удари, се стига до изстрели с газов револвер в тялото на 50-годишния мъж, съгласно прокуратурата четири на брой, като единият е създаден откакто е към този момент мъртъв. Стрелбата отблизо разстояние довела до скъсване на артерия, изобилна кръвозагуба и съдбовен излаз. Объркана и изплашена, Бериван извикала помощ, само че пристигналите медици единствено откриват гибелта на Ивайло. 

" Нищо не съм направила. Не желаех нито той да пострада, нито аз. Моля ви, пуснете ме ", примоли се Бериван на съда, само че в последна сметка желанието й не бе изпълнено.  
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР