23-годишна загина, а други три жени пострадаха, след като дрогиран

...
23-годишна загина, а други три жени пострадаха, след като дрогиран
Коментари Харесай

Дрогиран шофьор на камион с 21 фиша уби млада жена и рани още три

23-годишна почина, а други три дами пострадаха, откакто дрогиран водач на камион блъсна кола в спешната лента на автомагистрала „ Тракия “. Това заяви шефът на „ Пътна полиция “ в Сливен основен контрольор Илиян Николов.

Шофьорът на камиона е на 24 година, дал е позитивен тест за приложимост на метамфетамин. Повдигнато му е обвиняване и е наложена мярка за задържане до 72 часа.

Сигналът за случая е получен на 27 септември към 10:50 часа на 236 км на Автомагистрала „ Тракия “ в посока София.

Товарният автомобил със софийска регистрация е помел авариралия автомобил с бургаска регистрация, спрял в спешната лента поради спукана гума. След удара 23-годишната е издъхнала. Тежко ранени са две дами, които са били отвън колата, а третата е с леки пострадвания. Те са били откарани в регионалната болница в Стара Загора.

Водачът на камиона е глобен 21 пъти с санкция с фиш за разнообразни нарушавания, като шест от тях са за нарушение на скоростните режими.

Задържаният водач обяснил, че не е видял автомобила, само че от прокуратурата прецизират, че е бил с включени спешни светлини.

Наказанието, което планува законът за такова закононарушението, осъществено от лидера, е от 5 до 15 години „ отнемане от независимост “, както и от брошура.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР