23-годишен руски модел на Playboy наръга приятелка с нож по

...
23-годишен руски модел на Playboy наръга приятелка с нож по
Коментари Харесай

Моделът на Playboy Тина Андреева наръга приятелка след пиянска свада

23-годишен съветски модел на Playboy наръга другарка с нож по време на пиянска свада и я заплаши с ликвидиране. Кървавата свада се е разиграла в центъра на Москва. В нощта на 16 януари Кристина К. (Тина Андреева), която в обществените мрежи се назовава „ Блондинката на фантазиите ти “, пиела с другарка в центъра на столицата. По някое време сред девойките избухнала свада, Андреева извадила нож и стартира да заплашва приятелката си, че ще я убие, предава Блиц.

Според жертвата, с крясъци „ Ще те нарежа “, Кристина я блъснала с ножа, порязвайки пръстите ѝ. Изплашена за живота си, потърпевшата се обадила в полицията. 23-годишната Кристина е била арестувана от органите на реда.

В обществените мрежи се появи видео, запечатало държанието на едрогърдата русокоска малко преди нападението. Кадрите са снимани към 3 часа след среднощ. Най-вероятно двете девойки се връщат от празненство.

Държанието на Кристина не е изключително съответно. Тя захвърля скъпата си шуба, спори с защитата на жилищен комплекс. По някое време хвърля и малко кученце в снега от прилична височина.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР