23-годишен младеж от община Вълчи дол е засечен на 29

...
23-годишен младеж от община Вълчи дол е засечен на 29
Коментари Харесай

Мъж влезе в затвора след шофиране в нетрезво състояние

23-годишен юноша от община Вълчи дол е засечен на 29 септември тази година по основен път Варна – Добрич да ръководи лек автомобил „ Рено ”  с централизация на алкохол в кръвта от 1,60 промила. Подсъдимият има предишна съдимост. В бързо произвеждане, за съответното действие съдът утвърди съглашение, с което му беше наложено дейно наказване от 6 месеца отнемане от независимост, които да изтърпи при общ режим в затвор, оповестиха от пресцентъра на Районния съд във Варна.

          На 33-годишен лидер от Варна, също в бързо произвеждане и по силата на съглашение с признание на виновността, съдът наложи условно наказване от 3 месеца отнемане от независимост, отсрочено с 3 години изпитателен период. На 25 септември т.г. по бул. „ Цар Освободител “  той управлявал л.а. “Сеат “ с алкохолна централизация от 1,79 на хиляда. Подсъдимият е с чисто правосъдно минало. Той беше лишен от права за ръководство на МПС за период от 12 месеца.

         В друго обсъждано през днешния ден дело, съдът освободи от наказателна отговорност  37-годишен лидер, заловен след приложимост на кокаин зад кормилото на л.а. „ Мерцедес “ в град Долни чифлик.  Деянието е открито при инспекция вечерта на 9 ноември м. год. в централната зона на града. На подсъдимия бе наложено административно наказване – санкция в размер на 1000 лв.. Съдът го лиши още от право да ръководи МПС за период от половин година. Присъдата на Варненския областен съд предстои на обжалване в 15-дневен период.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР