23-годишен мъж от Разлог бе осъден на 3 г. и

...
23-годишен мъж от Разлог бе осъден на 3 г. и
Коментари Харесай

Тикнаха зад решетките мъж с биполярно разстройство, блудствал с дете

23-годишен мъж от Разлог бе наказан на 3 година и 4 месеца затвор за блудничество с 12-годишно момиче. Петър К. ще би трябвало да заплати и 7 000 лева обезщетение на потърпевшото дете, постанови районният съд в Разлог. Делото бе гледно по реда на съкратеното правосъдно разследване и причинителят, който има 5 предходни присъди, си е признал виновността.
На 5 януари 2019 година Петър бил в заведение с другар и две девойки. Около среднощ младежите отишли в къща за посетители край Разлог, която наели от собствен прочут. Настанили девойките там, заключили извън къщата и отишли в заведение в Банско. Около 4 часа мъжете се върнали. Петър и Ц. Д. се качили на втория етаж. След като останали уединено, младежът изискал от момичето да му направи орален акт. Заплашил я да не споделя на никого, и че ще я заключи и няма да я пусне да излезе, сложил нож на масата. По време на половия акт, той направил видеоклип с телефона си. След това го употребявал, с цел да я принуди да контактува с него под опасността, че ще даде гласност на клипа.
Дни по-късно класната ръководителка на Ц. усетила смяна в нормалното държание на детето. То станало затворено, избягвало контакти със съучениците си, пишела постоянно на телефона си. Учителката разказала това на майката на ученичката и е потърсена помощ от психолог. Пред нея детето споделило за случилото се в къщата за посетители.
При следствието станало ясно, че подсъдимият страда от биполярно афективно разстройство, само че е бил в ремисия все още на осъщественото блудничество. Осъждан е общо пет пъти за умишлени закононарушения от общ темперамент. С три от правосъдните актове му е налагано наказване отнемане от независимост, а при последното наказание, изтърпяването наказването не е отсрочено. Това наказване му е наложено за тежко съзнателно закононарушение.

Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР