23-годишен мъж е бил нападнат в гръб в столичното метро

...
23-годишен мъж е бил нападнат в гръб в столичното метро
Коментари Харесай

Нападнаха млад мъж с нож в столичното метро

23-годишен мъж е бил атакуван в тил в столичното метро измежду бял ден, на 18 октомври, към 14:30 часа, оповестява bTV.

Той е с пострадвания по рамото и краката, има и охлузвания по главата и гърба. Нападението е станало на метростанция " Театрална ", до момента в който младият мъж е слизал с ескалатора.

Преди нападението, момчето е забелязало нападателя си, който се качил след него на ескалатора. По думите му, е бил атакуван от мъж с кестенява къса коса и дребна брада. Нападателят е извадил нож, който е изпуснал и се стигало до побой.

" Той потегля към сина ми, стартират да се борят и синът ми се пробва да го отблъсне, с цел да се махне. Синът ми се пробва да го ритне, само че нападателят го хваща за крайници и двамата падат надолу. След това мъжът хваща за врата сина ми и стартира да го души ", описа майката на потърпевшото момче Жасмина Патаринска.

По време на битката, синът й е направил опит да набере 112. Тогава нападателят се е отказвал и си е тръгнал.

" Синът ми има охлузване на главата, драскотини по гърба, лявото му рамо и левият му крайник доста го болят ", добави Жасмина Патаринска.

В публична позиция от Столична дирекция на вътрешните работи оповестяват, че досега причинителят не е открит, само че следва това да се случи в най-скоро време.  На място има видеокамери, които са снимали обстановката.

Полицията работи по версия за безчинство, а не за обир.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР