22-годишната Симона Тодорова, която бе простреляна в Слънчев бряг, вече

...
22-годишната Симона Тодорова, която бе простреляна в Слънчев бряг, вече
Коментари Харесай

Простреляната Симона се връща към живота! Започна да...

22-годишната Симона Тодорова, която бе простреляна в Слънчев бряг, към този момент реагира на избрани сигнали, само че лекари към момента я държат упоена поради тежките мозъчни контузии.

От болничното заведение прецизираха пред "24 часа ", че момичето е със постоянни индикатори, продължава борбата за възобновяване на витално значими функционалности. Рано е обаче да се каже дали тя ще се възвърне изцяло, защото патронът е засегнал значими мозъчни центрове.

22-годишната хубавица от Дряново е в реанимацията на УМБАЛ Бургас, където бе призната на 2 юни вечерта. Симона диша независимо, отваря и затваря очи, довериха осведомени.

Медици от отделението споделят, че до момента не са имали случай на оживял пациент, прострелян в главата, само че Симона очевидно е късметлийка, а също така тя бе оперирана от известния бургаски неврохирург доктор Николай Недев.

Целият екип на реанимация прави и невъзможното младото момиче да бъде върнато към живота, разясняват от болничното заведение.

Задръжаният за стрелбата по Симона Михаил Станчев, който преди да рани приятелката си, простреля хазартния необут Коста Николов-Миджурина, от който ревнувал, остава в ареста.

Той няма да апелира мярката си за неотклонение пред Бургаския апелативен съд.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР