22-годишната Симона Тодорова е фаталната красавица, заради която се е

...
22-годишната Симона Тодорова е фаталната красавица, заради която се е
Коментари Харесай

Ето я красивата Симона, която се бори за живот след разстрела в Слънчев бряг

22-годишната Симона Тодорова е съдбовната хубавица, поради която се е стигнало до изтезанието в Слънчев бряг на хазартния необут Коста Николов - Миджурина, научи Флагман.бг от чудесно осведомени източници.

Блондинката е в тежко положение и се бори за живот след канонадата от патрони, с която Михаил Станчев засипа нощес двойката.

Според нашите източници Симона е родом от Дряново, само че от години живее във Велико Търново. Красавицата е щерка на шефа на полицията в Дряново. Симона била гадже на сина на локален предприемач, само че двамата се скарали и преди 2 месеца тя се преместила в Слънчев бряг, където почнала работа в едно от казината на Миджурина.



Двамата с Михаил се познавали от към месец. Били дружно от към седмица, само че това било задоволително 37-годишният мъж да хлътне до уши по 22-годишната хубавица. След като го зарязала поради доста по-възрастния баровец, напряко откачил, разкриват още нашите източници.

Арестуваният за зверството е родом от Ямбол, само че от години живее в Бургас. Работел като водач и поддръжка в хотел в Слънчев бряг.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР