22-годишен шофьор от Горна Оряховица е бил уличен в каране

...
22-годишен шофьор от Горна Оряховица е бил уличен в каране
Коментари Харесай

Опасна скорост: 22-годишен от Горна Оряховица е шофирал с 180 км/час край Велико Търново

22-годишен водач от Горна Оряховица е бил махленски в каране със скорост 180 км/час  край Велико Търново. Открито е видео в обществените мрежи , което демонстрира нарушаването на младежа. Веселин Райков , шеф на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Велико Търново , разяснява случая в ефир на „ NOVA “.

„ С цел да покаже какви са опциите на автомобила, лидерът самичък снима скоростта, с която се движи, когато излиза на пътя от Велико Търново в посока София “ , описа Райков.

След определяне на клипа, водачът и автомобилът , с които е осъществено нарушаването, са били разпознати . Лицето е било извикано в полицейското ръководство за сформиране на протокол . Времето на записа на видеоклипа е било засечено и регистрирано .

Пред „ NOVA “, момчето отхвърля на видеото да е той, като споделя, че е качил фрагментите в обществената мрежа, само че след това ги е изтеглил от интернет.

„ Не знам кой е карал и защо ме викат в полицията “, е отговорът на младия мъж.

Полицията във Велико Търново работи върху предварителната защита на сходни случаи и се стреми към създаване на съвременна система за видеонаблюдение . Началникът на районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Велико Търново акцентира, че би трябвало да се намерят способи за ограничение на демонстративното шофиране по пътищата.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР