22-бременно момиче намушка до смърт приятеля си. След като осъзнала

...
22-бременно момиче намушка до смърт приятеля си. След като осъзнала
Коментари Харесай

Бременно момиче закла брутално младото си гадже и докато кръвта му изтичаше, отиде до магазина

22-бременно момиче намушка до гибел приятеля си. След като осъзнала какво е направила, младата жена позвънила в полицията, оповестява gubdaily.ru.

Кървавата свада се е разиграла на 20 февруари в съветския град Петрозаводск. Младата жена побесняла, хванала ножа и намушкала 24-годишното си гадже Игор 12 пъти.



Приятели на починалия описват, че причина за абсурда сред тях може да е станало събитието, че същия ден Игор се е успал за работа. „ Първо почнала да му крещи, разрушила чаша в главата му, по-късно сграбчила ножа”, настояват другари на двойката.

По думите им, влюбените и различен път са имали спорове, които били предизвикани от момичето. Момичето постоянно налагала приятеля си, оставяйки синини и кръвонасядания по тялото му.

Приятелите на Игор споделят още, че бременната жена имала проблеми с алкохола и не изключват в нощта на убийството да е била на градус.



Жената към този момент има едно дете, което е на 5 години и за чието образование главно се грижи майка й.

Приятелите на двойката са изумени от жестокостта, с която момичето е направило убийството. По думите им, откакто неведнъж намушкала клетника, тя отишла до магазина. Когато се прибрала, младият мъж към този момент бил мъртъв.

Смъртта е настъпила в 00:25 часа. Няколко часа преди този момент Игор за последно е влезнал в профила си във „ ВКонтакте”. Албумите му изобилстват от фотоси с обичаното момиче. Двамата наподобяват доста щастливи и си разменят буйни целувки.

„ Обичам те безумно, постоянно желая да съм с теб, любима”, написа Игор и прибавя сърчица към думите си.

Възрастните родители на жертвата са в потрес от случилото се, макар че знаели, че младите постоянно се карат.

По думите на близки на убития, поради ситуацията, в което се намира, 22-годишната килърка е под домакински арест.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР