21 лунен ден от 23:37 часа на 7 януари до

...
21 лунен ден от 23:37 часа на 7 януари до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 8 януари 2018 година

21 лунен ден от 23:37 часа на 7 януари до 00:41 часа на 9 януари

Ден за смелост и дръзновение, на доброволни жертви и настойчиво придвижване към задачата, умеене да се победи. Това е време за върхове и подвизи. Активен и креативен ден.

В този ден би трябвало да сме почтени и обективни, даже в дребните неща.

Най-опасни са дейностите, с които ни улавят тъмните сили в този ден – неистина, хвалебствие, подмазвачество, т.е. всичко, което обезпечава личната полза за сметка на отхвърли от праволинейност, почтеност и правдивост. Получената полза ще бъде краткотрайна.

Денят е подобаващ и плодотворен за делово съдействие, за изглаждане на всевъзможни недоразумения в персоналните и бизнес връзките, само че всичко би трябвало да стане на база на взаимно схващане.

Ще търсим и ще се интересуваме от непознатото мнение. Ще търсим взаимоотношение с околния свят.

Денят ще ни даде доста сила, която няма да има край, дори и след приключването на работния ден.

Възможно е, в средата на деня да усетим вътрешно напрежение, както и старания от наша или от отсрещната страна, за власт и надзор, над дадената конюнктура. Но това ще бъде краткотрайно и елементарно ще излезем от тази обстановка. Не се поддавайте на непознато въздействие и операции.

Възползвайте се оптимално от деня, струва си!

Много въодушевени и подтиквани ще се усещаме, подготвени за нови преживявания, за нови хрумвания и нови планове.

Ще усещаме на моменти и негативната страна, през днешния ден. Не се поддавайте на операциите и желанието за власт над вас. Но не се и мъчете и вие да контролирате другите, тъй като нещата няма да се получат по този начин, както си мислите, а в противен случай, всичко може да се обърне против вас.

Уязвима е ендокринната система, жлезите с вътрешна секреция, кожата, пикочния мехур и бъбреците. Да не се вършат никакви операции на кожата. Благоприятно е за вадене на зъби, за лекуване на уши и пластични интервенции

Сънищата в този лунен ден нямат изключително значение.

С доста Любов от

Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР