21 и 22 декември са два енергийно мощни дни, през

...
21 и 22 декември са два енергийно мощни дни, през
Коментари Харесай

21 и 22 декември 2021 г. са вълшебни дати: пожелай си по правилния начин и ще се сбъдне!

21 и 22 декември са два енергийно мощни дни, през които можете да привлечете шанса на ваша страна и да сбъднете желанията си. Какъв е верният метод да си пожелаете нещо на тези две вълшебни дати?

Енергично заредените дати 21 и 22 декември 2021 година са идеални интервали за сбъдване на вашето съкровено предпочитание. Основното нещо е да го извършите вярно, с цел да може Вселената да окаже оптималната помощ. Ето какво би трябвало да се направи в тези огледални дни.

 

Вълшебните дати на декември

Огледалните дати 21.12.2021 година и 22.12.2021 година се отличават с изключително високи трептения, които носят значими духовни послания – чисти и позитивни.

На 21 и 22 декември се отварят енергийните врати на Вселената, обилно даряващи положителна сила, обич и здраве. Освен това тези декемврийски дни са финансово сполучливи и идеални за духовни практики. Важно е да прекарвате повече време в усамотение и да се фокусирате оптимално върху световните проекти.

 

Как да формулираме желанията си вярно?

Според астролозите силата на огледалните дати е доста мощна и способства за осъществяването на най-съкровените стремежи, само че е належащо вярно да изпратите фантазиите си към небето.

Основното изискване е да подредите нещата в мислите. Те би трябвало да бъдат деликатно подредени и в най-хубавия случай вашите стремежи би трябвало да бъдат записани на хартия. Вселената сигурно ще „ прочете “ това известие, а вие ще „ освободите “ главата си, с цел да се родят други грандиозни цели.

Освен това огледалните дати са най-хубавото време да извършите инвентаризация на нещата, които притежавате и да се отървете от тези, които са остарели и към този момент не са нужни. Предложете ги на нуждаещите се, продайте ги или ги предайте за преработване.

 

Много е добре да завършите към този момент стартирани планове и действия.

 

Правенето на положителни каузи оказва помощ за подсилване и увеличение на количеството позитивна сила. Можете да помогнете на нуждаещите се, да не оставяте бездомни животни без внимание, да нахраните птиците по градските алеи. Изпращайки своята добрина в космоса, е доста по-лесно да получите помощ, с цел да освободите насъбрания негативизъм. Много е значимо да вършиме положителните каузи от сърце, да не очаквате награди и да не се ръководите от меркантилни мисли, в случай че има такива.

 

Вселената ще бъде доста по-внимателна към настояванията на хората и към това, което те вършат, в случай че е допустимо би трябвало да се отървем от отрицателните настройки: неприятните мисли могат да се вкоренят в душата, да покълнат и да се засилят на моменти.

Астролозите са единомислещи в мнението, че декември е освен магически месец, вълнуващ с приказна атмосфера, само че и интервал на промяна, който е съпроводен от голям брой тествания. Всяка огледална дата може доста да изглади отрицателните моменти.

Датата 22 декември 2021 година е изключително удобна за предпочитание, защото е богата на двойки, мистични цифри. Трябва да действате по този начин:

напишете три бележки с молби – дано да са свързани с вашите лични фантазии, персонални желания и желания;

оставете тези известия на перваза на прозореца – налага се лунната светлина да пада върху тях през нощта;

Подкрепете това, което пишете с джука молба за Вселената със следните думи: „ Искам за себе си, желая и за другите и обичаните ми хора, по тази причина пиша записка до Луната. Пожелавам си пари, благополучие, шанс. “

Опитайте се да поискате благоденствие освен за себе си, само че и за другите – деца, родственици, другари. След като кажете заветното си предпочитание, си представете, че фантазията към този момент се е сбъднала.

Хората с неспокойствие чакат настъпването на новогодишните празници, защото от детството са привикнали, че този интервал е изпълнен освен с приятни страсти, само че и с атмосфера на магия.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР