21-годишният Алекси Ас. е бил предаден на съд по бързо

...
21-годишният Алекси Ас. е бил предаден на съд по бързо
Коментари Харесай

21-годишен даде 50 евро и 20 лева на полицаи, за да не му пишат акт

21-годишният Алекси Ас. е бил предаден на съд по бързо произвеждане от Окръжната прокуратура във Варна за препоръчан и даден рушвет на полицейски чиновници, с цел да не извършат дейности по работа. Само за 6 работни дни след осъществяване на действието обвинителният акт против младежа е бил импортиран в съда, оповестяват от прокуратурата.

На 17 март тази година 21-годишният Алекси бил спрян за инспекция. На полицейските чиновници, които работели в региона на зеленчуковата борса във Варна, им направило усещане, че автомобилът на подсъдимия внезапно нараснал скоростта и даже се качил на тротоара при десен завой, откакто забелязал полицейския автомобил. На кръстовището на ул. „ Под игото “ и „ Георги Пеячевич “ на червен сигнал на светофара униформените се доближили до колата на Алекси Ас. и наредили на лидера да показа документите си за инспекция. При направената информация в ОД на Министерство на вътрешните работи се открило, че 21-годишният лидер не има удостоверение за ръководство на МПС и е недееспособен. Алекси Ас. бил известен, че ще му бъде формиран акт за определяне на административно нарушаване. Тогава младежът почукал на стъклото на полицейския автомобил и предложил на двамата чиновници почерпка. Обяснил им също, че доста бърза. Предложените пари били отказани. След известно време Алекси отворил задната врата на полицейския автомобил и седнал. Проврял ръката си сред предните две седалки и пуснал 2 банкноти по 10 лв., 1 с номинал 20 лв. и 50 евро. За случая бил известен оперативният дежурен на Трето районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи и против 21-годишния варненец било формирано бързо произвеждане за рушвет.

Ако бъде приет за отговорен, подсъдимият може да получи наказване до 10 години затвор и санкция до 15 000 лв.. Предстои делото против него да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР