21-годишната Микайла Йънг от САЩ не е типичната майка от

...
21-годишната Микайла Йънг от САЩ не е типичната майка от
Коментари Харесай

Млада майка подлуди мрежата с голотии, молят я да спре /снимки/

21-годишната Микайла Йънг от Съединени американски щати не е типичната майка от обществените мрежи. Тя ражда много рано, само че бебето не е станало причина дамата да стартира да не обръща внимание на визията си.
Блогърката стартира да разгласява пикантни видеоклипове в Tiktok. Микайла танцува или записва занимателни фрагменти, само че постоянно когато облича нещо изрязано или по-късо от нормалното, в мрежата се намират недоволни.
Истинските злобари на блогърката се появяват откакто тя разгласява закачлив видеоклип за това по какъв начин към този момент се счита за милф (от англ. MILF - полово привлекателна по-възрастна жена, нормално с деца).
Микайла няма желание да отхвърля своята половост и прелест, само че една част от потребителите в мрежата изискват от нея да се държи по-прилично, по този начин както прилича на една майка.
"Ще върша това, което желая! ", отговори Микайла в един от своите видеоклипове и беше подкрепена от над 264 000 почитатели.
"Не знам за другите, само че аз бих бил по-щастлив, в случай че публикуваш повече видеоклипове ", споделя един от коментиращите.
"Ти си най-красивото момиче на света, тъй че не ме интересува какво споделят другите ", написа различен.
"Наистина правя оценка доста това, което правиш, тъй че продължавай! ", разяснява още един от поклонниците.
Коментарите са цялостни с въодушевени почитатели на младата майка, само че те нямат късмет. Сърцето на блогърката към този момент не е свободно.
Първоначално тя отглежда бебето сама, защото се е разделила с татко му малко преди да се оженят. Двойката е решила, че характерите им не си съответстват. Но в този момент момичето разгласява видеоклипове с новия си любим, който се отнася към нея с огромна любов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР