2023 г. е била наистина натоварена за Ребел Уилсън. В

...
2023 г. е била наистина натоварена за Ребел Уилсън. В
Коментари Харесай

Ребел Уилсън и килограмите - борбата продължава

2023 година е била в действителност натоварена за Ребел Уилсън. В последните месеци актрисата е трябвало да съчетава майчинството с работата по мемоарната си книга Rebel Rising, както и снимането на един филм и режисирането на различен.
 Ребел Уилсън, Рамона Агума, Ройс Лилиан и по какъв начин се усеща като майка актрисата
Емоционалната и предизвикателна роля на Ребел Уилсън

Не, не е кино

" Благодаря на 2023 година, че ми сподели, че даже с бебе, даже с доста стрес и напън, съм " много мощна ", написа Ребел Уилсън в описанието към фрагментите от заслужената си отмора във Фиджи, които неотдавна бе качила.

Цялото напрежение около всички отговорности обаче въпреки всичко се е отразило на актрисата, която преди няколко години стартира персоналната си битка с килограмите. Както постоянно обаче, тя не се тормози да приказва даже и за сложните моменти. Като този, през който минава сега.

" Наистина упоритата работа означаваше, че заради целия стрес, качих 14 кг! Това ме кара да се усещам зле за себе си... не би трябвало... само че е по този начин ", написа искрено  към фрагменти в Instagam, на които можем да я забележим в черен бански костюм, до момента в който е в джакузи на борда на дребна яхта.

По-нататък в описанието на поста актрисата уточнява, че в действителност се гордее с работата, която е свършила по новите си филми и мемоарната си книга, само че в това време е изгубила фокуса върху здравословния си метод на живот.

През 2022 година в изявление за People  сподели, че мотивацията ѝ да смъкна непотребни килограми е била предизвикана главно от желанието ѝ да стане майка.

След като лекарят ѝ е предложил да отслабне, актрисата в началото си е помислила, че той просто се държи жестоко с нея. После обаче си е дала сметка, че в действителност има потребност да се отърве от наднорменото тегло.

" Дотогава сякаш не мислех за личните си потребности. Мислех за потребностите на бъдещо си дете, което в действителност ме въодушеви да стана по-здрава ", добавя.

Промяната ѝ стартира през 2020 година и фактически дава стремежи резултат - актрисата съумява да смъкна повече от 35 кг.
 Ребел Уилсън, Ройс Лилиан и новината, че актрисата е станала майка
Никой не очакваше това от Ребел Уилсън

Актрисата съумя да изненада почитателите си

" Не ми беше цел да доближи несъмнено тегло. Просто желаех да повеждам допустимо най-здравословен метод на живот ", споделя още Ребел Уилсън тогава.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР