2023 е Година на Водния заек. Тя започва от 22

...
2023 е Година на Водния заек. Тя започва от 22
Коментари Харесай

Идва годината на Водния заек, какво ни очаква?

2023 е Година на Водния заек. Тя стартира от 22 януари 2023 година и приключва на 9 февруари 2024 година

Автор: Алекс Христов за Дело.бг

Заекът е четвъртият скотски знак в китайския зодиакален цикъл. 12-те зодиакални животни са в ред: плъх, вол, тигър, заек, змей, змия, кон, коза, маймуна, петел, куче и прасе. Годините на Заека са 2023, 2011, 1999, 1987, 1975, 1963, 1951, 1939, 1927 …



Според китайската астрология, Зайците се дефинират като нежни, тихи, елегантни и бдителни. Те са още бързи, сръчни, благи, търпеливи и доста виновни.  Понякога с принуда разкриват интелекта си пред другите и имат податливост да бягат от действителността, само че постоянно остават правилни.

Мъжките Зайци се характеризират с това, че постоянно се отнасят към хората учтиво. Когато срещат тежки компликации, те в никакъв случай не се обезсърчават, а вместо това остават упорити в напъните си да намерят решения. Това значи, че в последна сметка реализират забележителен триумф. Женските Зайци като се изключи че имат красива и скромна осанка, имат и чисто сърце.

Всеки зодиакален знак е обвързван с един от петте детайла: злато (метал), дърво, вода, огън или земя. Например, водният заек идва един път на 60-годишен цикъл. Характеристиките на човек се дефинират от зодиакалния скотски знак и детайл от неговата година на раждане.



Всеки скотски знак има свои неповторими характерности. Любовната съгласуемост сред животните от китайския зодиак най-много взема поради общите характерности на всяко животно. Тези, чиито характерности си пасват добре, могат да бъдат положителни сътрудници.

Кариерата на Заека през 2023 година: Хората от този китайски зодиакален знак ще имат триумфи в работата и ще посрещнат нови провокации през 2023 година. Това ще усъвършенства бързо тяхната продуктивност. Неочаквано, зайците може да не получат и покачване в службата. Все отново, всяко изпитание се изплаща рано или късно.

Богатството на Заека през 2023 година: Разумно използвайте парите си тази година. Избягвайте рискови вложения, спестявайте повече за непредвидени потребности. Не вярвайте на никого, който дава обещание големи облаги. Преди да дадете заем, помислете два пъти, с цел да избегнете финансови загуби.

Връзките на Заека през 2023 година: За необвързаните представители на този знак е точното време да намерят подобаващия сътрудник. Трябва обаче деликатно да се сприятелявате с непознати и да бъдете внимателни. Женените Зайци би трябвало да поддържат добра връзка с сътрудниците си. Ще им е нужна повече храброст, с цел да оказват помощ на половинките си да преминат през сложни моменти.

Здравето на Заека през 2023 година: Зайци, може да страдате от заболяване на нервната система през 2023 година През този интервал вие ще се чувствате слаби и без тонус. Най-добрият метод да разрешите този проблем е да останете положителни и да поддържате уравновесена диета. През втората половина на 2023 година здравето ви ще се усъвършенства.

Заекът има най-хубава съгласуемост с Коза, Куче или Прасе и най-лоша с Плъх или Петел.

Щастливи цифри: 3, 4, 6 и числата, които ги съдържат (като 34 и 46).

Щастливи дни: 26, 27 и 29 от всеки китайски лунен месец.

Щастливи цветове: алено, розово, лилаво, синьо.

Щастливи цветя: живовляк, жасмин.

Щастливи направления: изток, юг и северозапад.

Щастливи месеци: 1-ви, 4-ти, 8-ми и 11-ти месец по китайската луна.

Нещастни цифри: 1, 7 и 8.

Нещастливи цветове: мрачно кафяво, мрачно жълто, бяло.

Нещастни направления: север, запад и югозапад.

Източник:
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР