2023 – Магичната 7-ца ни носи големи обрати. Божественото число

...
2023 – Магичната 7-ца ни носи големи обрати. Божественото число
Коментари Харесай

2023 – Магичната 7-ца ни носи големи обрати

2023 – Магичната 7-ца ни носи огромни обрати. Божественото число ни дава силата, Марс ни предизвестява да не рискуваме. Символът на 2023 година може да е плахо и пухкаво зайче, само че цифрата – (2+0+2+3= 7),не единствено носи цялата мощ на планетата, само че е и цифрата на Вселената.
Седем е звездно магическо число,
обвързвано с секрети и скрити неща, което е основано, с цел да извършва молебствия (7 цвята на дъгата, 7 ноти, 7 дни от седмицата, в Библията цифрата 7 се загатва 770 пъти). Смята се, че това е неземно число, тъй като е страж на небесния огън – носиенергията на земята. Как това става обаче никой не знае. Мистерията към цифрата обаче още от древността е голяма. В будизма това е цифрата на възхода, тъй като Буда е изкачил тъкмо толкоз стъпки при раждането си. В Египет седем е знак на безконечния живот, цифрата на господ Озирис.
В антична Гърция седмицата е признакът
на Аполон, роден в седмия ден на месеца и свирил на лира със седем струни. В ислямската традиция съществуват седем невести и седем земи, седем порти на парадайса и седем стъпала на пъкъла, седем пророци. В християнството Бог е представян като седмия от шестте лъча на Сътворението.В Китай цифрата 7 се смятаза късметлийско, звучи сходно на думата „ живот “.
Каквато и да е истината за божествения темперамент
на това число, факт е, че годините, които попадат под неговото въздействие, постоянно са съпроводени с големи промени. За последния век това са: 1924, 1933, 1942, 1951, 1960, 1969, 1978, 1987, 1996, 2005, 2014, 2023. Няма нито една от тях без трагични събития – като се стартира от атентата в Св. Неделя, Втората международна, Корейската, Алжирската война, анексирането на Крим, назначението на Хитлер за канцлер, гибелта на Йоан – Павел Втори, стъпката на Армстронг на Луната.
Примесено с тройка – като последна цифра на годината,
нумерологичната прогноза за 2023 наподобява много по-реалистична. Тройката, която обрисува 2023 година, се смята за първото напълно нечетно число, което символизира хармонията. Малката детайлност е, че тази естетика не идва като подарък отгоре(енергията на седмицата), а е премия за добре свършена работа.
Затова и хубавите вести за 2023 година свършват дотук.
Годината несъмнено ще ни илюстрира преход от двоякост (завещан ни от 2022) към взимане на основни житейски решения. Тези решения обаче ще бъдат доста сложни, тъй като ще са резултат от събития, случили се в предходните години и няма да можем да им повлияем.
Ако обобщим – 7 е цифрата на реда и закона,
3 – на политиката, финансите, медицината и правораздаването. Всички тези сфери ще са изключително настоящи и би трябвало да сме деликатни. Божественото число ще ни даде силата да преживеем несгодите, само че Марс, планетата, която ръководи 2023 година, ще ни поставянови трудности.Нещастни случаи, пожари, убийства, изгаряния, кръвоизливи и принуждение ще ни съпътстват цяла година.
Но пък в случай че имаме вяра най-малко на психолозите,
те са единомислещи -зеленият светофар в живота светва, когато пристигна седмицата. Така че, разкривайте качества си, реализирайте благоприятни условия си. За да усетите смяната би трябвало единствено едно – да разчупите нормалните стандарти. Не с пестник, а с сръчност, ловкост и експедитивност. Защо ли? Влизаме в годината на Заека.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР