2022 г. отмина с огромна промяна за монархията във Великобритания.

...
2022 г. отмина с огромна промяна за монархията във Великобритания.
Коментари Харесай

Ще бъдат ли поканени Хари и Меган на коронацията

2022 година отмина с голяма смяна за монархията във Англия. Смъртта на кралица Елизабет Втора стана причина страната да се снабди с нов монарх - нещо, което не се случвало от 1952 година, когато кралицата се възкачи на престола.
 Крал Чарлз, церемонията по коронацията и кои дни са публични празници във Англия
Решението, което британското държавно управление взе за Чарлз и Камила

Какво ще се случи след коронацията

Крал Чарлз Трети стана най-дълго очаквалият короната си престолонаследник в английската история, само че пък очевидно има желание да съблюдава дългогодишното си заричане да направи монархията " по-олекотена " и по-модерна, с намек и за по-малка тежест върху данъкоплатците.

Коронацията на новия крал е избрана за 6 май 2023 година в Уестминстърското абатство. Церемонията се състои от тържествена и религиозна част и се управлява от архиепископа на Кентънбъри. Очакват се и доста публични посетители, само че кои тъкмо ще са хората, които ще получат предложения за нея, следва да разберем.

Противно на упованията обаче източници от Бъкингамския замък са удостоверили пред Daily Mail, че принц Хари и Меган Маркъл също ще бъдат поканени. Много хора допускаха, че на херцозите на Съсекс ще бъде отказана тази чест поради документалното им риалити за Netflix, в което неколкократно хвърлиха обвинявания към кралския двор.

" Хари му е наследник и негово величество постоянно ще го обича. Нещата сега сред тях може и да са сложни, само че вратата постоянно е оставена леко открехната ", разяснява един от източниците. Друг обаче споделя, че ще е " извънредно лицемерно ", в случай че херцозите на Съсекс се появят на коронацията след всичко, " което са предизвикали на кралското семейство ".
 Снимка 600040

Макар Daily Mail да настояват, че надали има възможност крал Чарлз да промени решението си и да не предложения по-малкия си наследник на коронацията, остава да забележим какви " разкрития " ще ни предложи самият принц Хари в автобиографията си Spare, която излиза на 10 януари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР