2020 г. се оказа лоша година дори за кралските особи,

...
2020 г. се оказа лоша година дори за кралските особи,
Коментари Харесай

2020 г. беше трудна за Хари и Меган

2020 година се оказа неприятна година даже за кралските особи , написа БГНЕС. Трябваше да се крият в непознати земи, други бяха месеци зад решетките, да слушат обиди и да се крият от позор. Ако обаче всичко продължи по този начин, може би скоро тази година ще се запомни с носталгия. " Lenta.ru " напомня какво вършиха кралските особи през последните 12 месеца.
  2020 година трябваше да бъде годината на Хари и Меган. В първите дни на януари те оповестиха, че към този момент не желаят да извършват отговорностите, поверени им от английското кралско семейство. И двамата имаха основателни аргументи за това. Меган е изтощена да бъде набеденото момиче, което е еднообразно ненавиждано от кралското обграждане и таблоидната преса. Хари стартира да осъзнава, че няма бъдеще в Англия. Само брат му има късмет да стане крал и той неизбежно ще се трансформира в застаряващ принц, който се помни единствено поради кавги (като Андрю, междинният наследник на кралицата) или въобще не се помни (като най-малкия наследник на кралица Едуард). Поне в чужбина той ще има късмет да реализира нещо.
 Шокиращи детайлности за развода на Меган Маркъл Шокиращи детайлности за развода на Меган Маркъл
Цял cвят cлeди c притaeн мирис кaквo ce cлучвa c eднa oт нaй-извecтнитe двoйки в цeлия cвят - принц Хaри и Мeгaн Мaркъл. Мнoзинa oбaчe вc...
Не е известно какво тъкмо са замислили Хари и Меган, само че нещата незабавно се объркаха. Преговорите с Елизабет II приключиха доста по-зле, в сравнение с Хари очакваше. Мислеше, че ще резервира избрана роля в двора, без значение от всичко. Оказа се, че кралицата не е удовлетворена от тази алтернатива. На Хари бе недвусмислено намекнато, че няма принцове на повърхностен работен ден и му беше дадена година да намерения за това. Ако не се върне, допустимо е да му бъде заграден пътя до Бъкингамския замък.
Новият живот също не проработи. След като се реалокираха в Съединени американски щати, Хари и Меган евентуално желаеха да си създадат име. Вместо това, през по-голямата част от годината те трябваше да се крият от ковид и папараците в едно или друго насаме имение. Междувременно британските таблоиди, от които се надяваха да избягат, се закачиха за тях с утроена сила. Всяка седмица „ Дейли Мейл “ и „ Дейли Експрес “ оповестяват за враждата сред принц Хари и принц Уилям. Някои специалисти по кралските въпроси имат вяра, че братята най-сетне са се скарали грубо. Други настоявт, че са се помирили. И едните, и другите се базират на осведомени източници в двора, само че най-вероятно не знаят нищо.
По Меган не престават да хвърлят тиня. Тя беше упрекната за обстоятелството, че след преместването Хари се отегчава и затова не наподобява задоволително разгорещен същите осведомени източници оповестяват за страданията му в непозната земя, за раздялата в кралското семейство и даже за опита да повлияе на резултата от президентските избори в Съединени американски щати. През есента медиите оповестиха, че херцогинята на Съсекс е била скрито бременна с второто си дете. По-късно се разкрива, че тя в действителност е имала импровизиран аборт още през юли. Ситуацията стартира да се усъвършенства едвам към края на годината. Хари и Меган са сключили огромни покупко-продажби с „ Netflix “ и „ Spotify “ за производството на филми, телевизионни излъчвания и подкасти, които им разрешават да се оправят без дарове от бащата на Хари, принц Чарлз. Освен това Меган озвучи документален филм за слоновете, който беше пуснат във видео услугата „ Disney Plus “. Доколкото знаем, тя го е направила гратис. Въпреки всичко, това е първата й актьорска работа след брака й с принца.
Принц Андрю.  За разлика от измислените кавги към Хари и Меган, абсурдът, който вкара принц Андрю подземен, е доста по-сериозен. Той е обвинен в обезчестяване на малолетни девойки и има от ден на ден доказателства, потвърждаващи виновността му. След несполучливо изявление на Би Би Си през ноември 2019 година, Андрю краткотрайно подаде оставка от кралското семейство и спря да се появява обществено. Цяла година 60-годишният наследник на кралицата остана в сянка и даже не пристигна на сватбата на щерка си. Напразно: в никакъв случай не са забравяли за него и е съвсем невероятно да си представим реабилитацията му след следващия кръг от разкрития в „ Дейли Мейл “. Обвиненията бяха повдигнати преди няколко години и са свързани с другарството сред принца и американския финансист Джефри Епщайн , който доставя богатите и могъщи педофили с малолетни девойки. Една от жертвите на Епщайн, американката Вирджиния Робъртс, твърди, че е била принудена да прави секс с принц Андрю три пъти и това се е случило през 2001 година, когато е била единствено на 17 години. Познанството им се удостоверява от фотография, на която принцът прегръща момиче, направено в лондонския апартамент на съучастничката на Епщайн, Гислайн Максуел.
Според записките на Робъртс едно от изнасилванията се е случило на 11 април 2001 година в Ню Йорк по време на публично посещаване на принц Андрю в Съединени американски щати. Принцът гневно отхвърля изказванията. Последното опровергаване беше обещано в същото изявление за Би Би Си, като той сподели, че в никакъв случай не е живял в имението на Епщайн и на 11 април прекарва с английския общоприет консул в Ню Йорк. През декември английският таблоид „ Дейли Мейл “ разгласява резултатите от личното си следствие на събитията от оня ден. Изданието открива, че Андрю е излъгал: на 11 април 2001 година той е прекарал нощта не при консула, а в имението на Епщайн в Манхатън - сякаш, с цел да не се хабят парите на данъкоплатците. Вярно е, че нито Епщайн, нито Максуел, нито Робъртс, очевидно не са били там. И тримата са били в частен аероплан, изхвърчал от летището, намиращо се на 25 километра от имението Епщайн. Въпреки това те към момента са могли да се срещнат. Времето на хипотетичното закононарушение пада на три часа, маркирани в графика на Пинец като „ персонални досиета “. Нито защитата на Андрю, нито помощникът могат да потвърдят алибито му през този интервал. Документите и показанията, получени от „ Дейли Мейл “, демонстрират, че принцът е имал опция да извърши закононарушението. Съдейки по обществените неистини, той има какво да крие. Сега Андрю ще би трябвало доста по-трудно да се оправдава.
 Принц Хари и Меган влизат в риалити шоу по Netflix Принц Хари и Меган влизат в риалити шоу по Netflix
Британският принц Хари и брачната половинка му Меган ще станат герои на риалити шоу на Нетфликс, заяви в. " Сън ", представен от Дарик. В началото...
Хуан Карлос I Бурбон.  През 2012 година испанският крал Хуан Карлос отива на лов в Африка и прострелва слон. Едва ли е считал, че стартира верига от събития, които ще завършат с скрито бягство от страната, която той ръководи близо 40 години. Кралят би трябвало да спре да ловува през 2006 година, когато съвсем се случва интернационален скандал поради заниманието му: по време на посещаване в Русия Хуан Карлос прострелва пияния мечок Митрофан. Отвратителна режисура съпровожда лова на испанския крал Хуан Карлос. Фалшификаторите „ жертват “ добродушна и радостна мечка на име Митрофан, държана в център за отдих в село Новленское. Мечката е сложена в клетка и доведена до ловното поле. След това е обилно напита с водка, смесена с мед и пусната на независимост. Естествено, пияното животно с наднормено тегло се трансформира в лесна цел. Негово величество Хуан Карлос убива Митрофан с един изстрел. Но той не стопира с това и отива в Ботсвана за слонове. Този път следствията не могат да бъдат избегнати.
По време на пътуването Хуан Карлос си чупи бедрото и незабавно се завръща в родината си с частен аероплан. Спешно е опериран, само че пострадването е тежко и лишава няколко години, с цел да се възвърне. Междувременно поданиците разискват забежката на монарха. Той освен убива слона - това единствено по себе си не провокира състрадание. Още по-лошо, това се случва в разгара на икономическата рецесия, когато елементарните испанци едвам съумяват да свържат двата края. Да се отдадеш на толкоз екстравагантни и скъпи занимания в подобен миг е просто непристойно. Убитият слон безнадеждно е унищожил репутацията на Хуан Карлос. Останал без национална обич, той счита за добре да абдикира от престола в интерес на сина си Фелипе. Но даже и по-късно той не остана самичък. Бившият монарх е обвинен в приемане на големи подкупи: наред с други неща, се приказва за пет куфара пари в брой от казахстанския президент Нурсултан Назарбаев и 100 милиона $, които саудитският крал Абдула превежда по офшорната сметка на Хуан Карлос.
През 2020 година правоприлагащите органи в Испания и Швейцария стартират следствие на измамата. Сега освен Хуан Карлос трябваше да мисли за репутацията, само че и неговият наследник, крал Фелипе VI. През март той разгласи, че ще лиши татко си от постоянни парични компенсации и ще се откаже от наследството му, с цел да няма нищо общо с приходите от закононарушения. Преди това Хуан Карлос получава 194 хиляди евро годишно. Пет месеца по-късно, някогашният крал реши да отиде в непринудено заточение и излетя отвън страната в незнайна посока. Португалските медии твърдяха, че той се укрива на Лисабонската ривиера. Испанският вестник „ Ла Вангуардия “ оповестява, че Хуан Карлос се е преместил от Португалия в Доминиканската република. Там от своя страна обявиха, че на тяхна територия няма монарх. Това продължи две седмици, до момента в който в пресата се появи нова фотография на Хуан Карлос. На нея се вижда човек, доста сходен на някогашния крал, слизащ от самолета в Абу Даби. Твърдеше се, че изгнаникът е дошъл в ОАЕ и се е настанил в хотелска стая за 11 хиляди евро дневно. Скоро дворецът издаде удостоверение на тази информация. През декември Хуан Карлос непринудено заплати данъчните просрочени отговорности, които, в това число лихви и неустойки, възлизат на 678 хиляди евро. Въпреки това, той продължава да се крие отвън Испания и към момента не е ясно по какъв начин ще завършат приключенията му.
Маха Вачиралонгкорн Рама X.  Най-колоритният монарх на нашето време, 67-годишният крал на Тайланд, Маха Вачиралонгкорн Рама Х си прекарва най-добре. И това не е толкоз елементарно, като се има поради, че под прозорците на двореца му в Банкок назрява същинска гражданска война. През март Маха отпътува за Германия, с цел да изчака пандемията от COVID-19. Това не беше най-рационалното решение: в Европа коронавирусът убиваше стотици хора дневно, до момента в който Тайланд съумя да избегне неконтролиранота разпространяване на инфекцията. Преди заминаването на Маха в страната е регистриран единствено един смъртен случай от COVID-19. В Германия рискът от зараза е доста по-висок, също така немските управляващи вкараха карантинни ограничения и стопираха въздушния трафик с Тайланд. Но законът не е написан на царете - направено е изключение за Маха и неговата свита.
Повече от 100 души отлитат за Бавария с краля. По време на карантината кралят наел всички стаи на четиризвездния Гранд Хотел „ Sonnenbichl “. Единият етаж на хотела е обзаведен с антики, донесени от Банкок и трансфорат в самобитен замък за Маха и неговите 20 наложници. Няколко дни по-късно кралят се умори и прекъсна изолацията си с пътешестване до фестивала в Банкок Чакри, само че по-късно се върна. Следващият излет последва единствено месец и половина по-късно и беше още по-смешен: Маха и 20 от неговите наложници отидоха на разходка с колело в Баварските Алпи. Докато кралят се разхлажда, недоволството в родината му назрява стремглаво. През лятото, първо в Интернет, а по-късно и в Банкок, стартират многодневни всеобщи акции. Недоволни жители желаят оставката на премиера, който пристигна на власт след военния прелом през 2014 година, нови избори и промяна на монархията. Жълтата гумена патица се трансформира в знак на митингите и предприемчивите търговци бързо стартират продажбата на патици от всички вероятни калибри : от дребни презрамки до надуваеми титанични с размерите на човек.
 Принц Хари и Меган Маркъл съдят папараци поради фотоси на сина им Принц Хари и Меган Маркъл съдят папараци поради фотоси на сина им
Британският принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл, които в този момент живеят в Лос Анджелис, заведоха дело против папараците, които продадоха с...
За да избави монархията, Маха изгонва опозорената любимка Синайнат Уонгваджирапакди, която е лишен от всички трофеи и привилегии, съгласно слуховете, заради интригите на брачната половинка на монарха Сутхида, която не харесва своята съперница. След оставката си Синайнат изчезва безследно, а къщата, в която живее фамилията й е ненадейно разрушена. В Тайланд има клюки, че тя е била убита или умряла. Всъщност, тя е хвърлена в централния женски затвор „ Lat Yao “ без съд и следствие. По времето, когато кралят се нуждае от нейната помощ, тя прекарва близо година зад решетките. През септември Маха анулира миналогодишното решение, върна предходните трофеи на Синайнат и изпрати самолета си за нея. Любимката е докарана на летището непосредствено от пандиза. Синайнат е натоварена да усили известността на краля измежду младежите. За задачата тя пътува из страната през цялата есен, във всяка провинция опитва локални обичайни костюми, намира се с почитатели и театралничи с всички за селфи. Дали е помогнало на Маха или не, към момента не е ясно, само че Сутхида въобще не е удовлетворена от завръщането на фаворитката. Борбата под прикритие продължава: в отговор на освобождението на наложницата от пандиза, придворните, които застанаха на страната на кралицата, проведоха приключването на стотици фотоси на Синайнат, в това число интимни.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР