2020 г. определено е изпълнена с доста промени за Мирослав

...
2020 г. определено е изпълнена с доста промени за Мирослав
Коментари Харесай

Къде се местят да живеят Русев и Лана

2020 година несъмнено е изпълнена с много промени за Мирослав Бърняшев . В началото на пандемията българинът остана без работа, тъй като беше уволнен от Световната федерация по кеч.
 Мирослав Бърняшев, Русев, Twitch, уволнението и новите му инициативи
С какво се захваща Русев след уволнението

Новите завършения на уволнения Мирослав Бърняшев

Но бързо си откри занимание, с което да се занимава. Дори съумя да посети България дружно със брачната половинка си Си Джей Пери . От едно от последните ѝ видеа в YouTube пък разбираме, че двамата имат да ни кажат нещо много значимо.

Самият клип е озаглавен по този начин, само че още първоначално разяснява, че не става дума за бебе (въпреки че пуснаха няколко смешки по темата). Не, огромната вест е, че Русев и Лана, както са известни в кеча, ще се местят в Лос Анджелис.

на Авг 18, 2020 в 4:22 PDT

Дори чуваме по какъв начин българинът сносно имитира Арнолд Шварценегер, тъй като точно за него се сеща всякога, когато стане дума за Калифорния. В момента двамата живеят в Нешвил, Тенеси, което значи, че това ще бъде много огромна смяна за тях.
 Си Джей Пери, Мирослав Бърняшев и изтритата им фотография от Instagram
Защо Лана се усеща цензурирана

Мнението на Си Джей Пери по въпроса

Видеото е било записано преди идването им в България, по този начин към този момент знаем, че са огледали към 40 къщи. От края на видеото разбираме, че двамата въпреки всичко ще запазят дома си в Нешвил, тъй като там са родителите на Пери, както и огромна част от околните им.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР