2020 донесе на Мариана Вркилска пълно щастие в личен план,

...
2020 донесе на Мариана Вркилска пълно щастие в личен план,
Коментари Харесай

Мариана Векилска призна: Обвързана съм!

2020 донесе на Мариана Вркилска цялостно благополучие в персонален проект, разбра HotArena. 

Освен с нова работа в ефира на Българска национална телевизия тя се е сдобила и с нова обич. Информацията, че към този момент не е самотна, а има мъж до себе си, удостовери самата тя в профила си в обществената мрежа Facebook, където промени статуса си на " обвързана ". Мариана обаче отхвърля да разкрие самоличността на индивида до себе си. Единственото, което разяснява, е: " Чувствам се щастлива и обичана, само че не желая да давам мотиви за непотребни мнения по този въпрос ".  Очевидно този път журналистката е решила да държи персоналните си връзки надалеч от общественото пространство, откакто претърпя две съществени разочарования в любовен проект. 

Темата за развода й със Симеон Колев към момента е мъчителна и за двамата. Докато Векилска наподобява, че като че ли е преодоляла горчивината, Симо към момента не се изрича изключително ласкаво по неин адрес. Факт е, обаче, че в последно време връзката посред им се е подобрила в името на сина им Момчеил. Всъщност тоийнейджърът беше главната причина Векилска да зареже работата в Брюксел и да се върне у нас, с цел да извършва майчинските си отговорности, откакто някогашният й неведнъж я упрекна в безгрижие. 

В светските среди вървеше и мълвата, че водещата е претърпяла бурна спекулация с Калин Врачански, който към днешна дата е щастливо привързан с младата художничка Алекс, с която се шушука, че чакат първи правоприемник. Мариана, която гони 47, пък най-сетне е срещнала мъж на нейната възраст. Всичките й сътрудници до момента бяха по-млади от нея и рано или късно разликата им създавала проблеми, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР