2018 ще бъде белязана от силна космическа активност. Вече видяхме огромната

...
2018 ще бъде белязана от силна космическа активност.
Вече видяхме огромната
Коментари Харесай

Наближава първият за годината ретрограден Меркурий. Ето какво трябва да знаем.

2018 ще бъде белязана от мощна галактическа интензивност.

Вече видяхме голямата мощност на лунното затъмнение и това беше единствено началото. Любителите на астрологията знаят, че 2018-та е година на съществените промени: Луната няколко пъти ще показва своята мощ, а Меркурий ще влезе три пъти в назадничав цикъл. Тези три пъти ще бъдат напролет, лятото и зимата.

Космическата сила стимулира чудесно, подтиква и зарежа, тъй че през тази година имате отличен късмет да извършите съществени промени в живота си или да си тръгнете от този, който ви прави нещастни.

Важно е да се означи, че силата на ретроградния Меркурий постоянно се демонстрира в това, че прекатурва всичко с главата надолу. Тя носи комплициране, хаос и безпорядък, които могат да навредят на живота ни, в случай че позволим.

За да „ предолеете “ ретроградния Меркурий и да излезете спечелили, специалистите поучава да не стартирате в този интервал огромни планове, да не взимате съдбоносни решения и да не купувате скъпи неща.

Известният астролог Анна Пейн дава следните препоръки по оцеляване в интервала на ретроградния Меркурий.

1.Дишайте надълбоко, това не е вечно.

2. Забавете скоростта, не бързайте и обърнете внимание на дребните неща.

3. Погрижете се за всичко, което изисква преоценка и преразглеждане; това е добър метод да отправите тази сила към положително русло.

4. Това е идеалното време да заличите грешките от предишното или да възобновите връзка с човек от предишното. Тази фаза ни дава опция да се върнем обратно и да създадем корекции.

5. Наблюдавайте, оценявайте и освобождавайте.

Първият назадничав цикъл: 22 март – 15 април

Този цикъл ще бъде в съзвездието Овен и ще докара до сериозен прочувствен дисбаланс в душата ви. Ще бъдете комплицирани, импулсивни, прибързани в решенията и небрежни в постъпките.

Но пък ще се появи късмет да усетите и видите по какъв начин ви усещат и виждат другите. Ще получите опция да видите всичко с безспорна изясненост и да поправите всичките си връзки и взаимоотношения с хората.

Във всеки случай натискът ще бъде мощен. Важното е да не забравяте, че това е краткотрайно и да не губите самообладание.

Вторият назадничав цикъл: 25 юли – 11 август

Този цикъл ще бъде в съзвездието Лъв. Мислите, че ще бъде по-леко? Ами не – ще има още повече напрежение, драми и неспокойствие.

Енергията на този назадничав цикъл ще засегне обществената сфера и психическата страна на вашата персона. Трябва да запазите самообладание и умиротворяване: в случай че изгубите надзор, това може да приключи с цялостна злополука. Опитайте се да не приемате нищо покрай сърцето и да избягвате токсичните хора.

Третият назадничав цикъл: 1 ноември — 6 декември.

За разлика от другите цикли този ще съставлява пристрастеност и вдъхновение.

Негативността на първите два ретроградни цикъла ще се смени с чистата пристрастеност и креативност. Това е добър интервал за личностно развиване и образование в новото.

А вие подготвени ли сте за ретроградния Меркурий?

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР