2018 година е благодатна към феновете на сериали. Много нови

...
2018 година е благодатна към феновете на сериали. Много нови
Коментари Харесай

10 нови сериала през 2018 година, които не бива да пропускате

2018 година е плодородна към почитателите на сериали. Много нови и по-важното качествени продукции ще бъдат осъществени през тази година.

Голямото количество затруднява елементарния фен в избора му какво да следи, по тази причина ние ви предлагаме 10 нови сериала, които сигурно ще сграбчен вниманието ви.

1. The Looming Tower

Създаден по едноименния разказ на Лорънс Райт, „ The Looming Tower “ наблюдава спор сред ФБР и Централно разузнавателно управление на САЩ през 90-те, който може да се окаже повода за неуспеха на двете служби да предотвратят офанзивите на 11.09.2001 година Разкритията за този спор идват не от друго място, а тъкмо от следствието на млад и упорит сътрудник на ФБР. И в случай че заплетеният сюжет не ви е задоволителен, с цел да ви накара да му хвърлите едно око, то фактът, че към този момент е завършил и няма да се постанова да чакате за нови епизоди, сигурно ще го направи.

2. The Alienist

„ The Alienist “ ни връща в Ню Йорк през 1896 година. Шефът на полицията – Теди Рузвелт, се оказва некадърен да позволи случите с ужасяващи убийства на проституиращи мъже. Затова се обръща за помощ към доктор Ласло Крайцер – престъпен психолог, Джон Мур – публицист, и Сара Хауърд. Сериалът е основан по романа на Келъб Кар, а актьорският състав (Люк Евънс, Даниел Бръл, Дакота Фанинг) подсигурява триумфа му.

3. Troy: Fall of a City

Както се досещате, Троянската война стои в основата на сюжета, само че, за разлика от кино лентата, сериалът ще ни даде по-пълна визия за историята. Действието се развива по време на 10-годишната блокада на Троя и наблюдава любовната история сред Елена и Парис.

4. Carter

Историята в сериала се върти към Харли Картър – детектив в американско телевизионно шоу. Той се завръща в родния си град, с цел да осмисли живота си, откакто претърпява нервна рецесия на обществено място в Холивуд. У дома Картър взема решение, че, употребявайки своя актьорски опит като детектив, може да позволява същински закононарушения. В новото си начинание си партнира с приятеля си Сам, който е полицейски детектив.

5. Killing Eve

“Killing Eve ” е точният избор за всички фенове на трилърите. Сериалът е изпълнен с голям брой обрати, черен комизъм и напрежение. Базиран е на едноименния разказ на Люк Дженингс. В центъра на събитията са две подвластни една от друга дами – отегчена служителка на английското разузнаване MI5 и 25-годишна психопатична наемна килърка.

6. Altered Carbon

Сериалът ни придвижва в 2384 година. С напредването на технологиите светът към този момент е измислил метод за преместване на човешкото схващане от едно тяло в друго. Един сътрудник в ново тяло е подложен пред избор – да изживее остатъка от живота си в пандиза или да помогне за разкриването на рисково закононарушение.

7. The Rain

“The Rain ” споделя историята на брат и сестра, които се пробват да оцелеят след апокалиптично събитие, поставило завършек на огромна част от хората. Двамата съумяват да намерят още оживели и да се причислят към тях. Сериалът дава обещание да бъде под напрежение, трогателен и да сложи доста значими тематики на дневен ред.

8. The Crossing

https://youtu.be/vq4w6GhDTmU

Действието се развива в американско градче край щата Орегон, където се появяват 500 човешки тела, като единствено 47 от тях са живи. Оказва се, че те са бежанци, търсещи леговище от войната. Война, която се води… 180 години напред в бъдещето.

9. The Close

“The Close ” е трагична комедия, която споделя историята на Кейт и Майкъл. Двамата са дългогодишни другари, свързани от загубата на слуха, които дружно се изправят пред провокациите на живота.

10. Krypton

Сериалът съставлява предистория на Супермен, защото наблюдава живота на неговия дядо (Сег-Ел). Действието се развива 200 години преди раждането на Кал-Ел. Семейството на Сег-Ел е отлъчено от обществото. За да възвърне достойнството им и да избави света от настъпващото зло, той стартира борбата на живота си.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР