20-те години са особена възраст, в която се чувствате почти

...
20-те години са особена възраст, в която се чувствате почти
Коментари Харесай

20 брутални истини, които 20-годишните трябва да чуят

20-те години са особена възраст, в която се чувствате съвсем изцяло пораснали, само че към момента не сте задоволително възрастни, с цел да поемате избрани отговорности.

Имате потребност от помощ да си попълните данъчната декларация. Искате да инвестирате, тъй като сте чули, че това е мъдро решение, само че не знаете от кое място да започнете. Финансово самостоятелни сте, само че не може да извършите бюджета си и все оставате без пари. Искате да градите кариера, само че не сте сигурни дали нещо ви харесва задоволително, с цел да го вършиме до края на живота си.

20-те години в действителност са много замайващ интервал, в който мислите, че разбирате всичко, само че това не е напълно по този начин. Затова събрахме 20 брутални истини, които ние научихме по сложния метод.

1. Никой не се интересува от проблемите ви
Никой не се интересува в действителност от проблемите ви, в случай че не разполага с извънредно доста свободно време да ви слуша. Дали сте наводнили банята си, дали стартирате да се разболявате, дали преминавате през сложен миг – на множеството хора не им пука.

Единствените хора, които се интересуват, са най-близките ви другари и роднините.

2. Ако сте в точния момент, значи към този момент сте закъснели

Научихме това от наш началник, чието мото беше “Ако сте в точния момент, значи към този момент сте закъснели ”. Той постоянно се появяваше по-рано и постоянно успяваше да се приготви за всяка среща.

Появяването на вратата в последната секунда или даже по-късно не прави положително усещане.

3. Има какво да потвърждавате
Вие занапред би трябвало да се потвърждавате в сферата, в която сте избрали да се развивате. Не правете грешката да демонстрирате какъв брой сте можещи и разбиращи, тъй като единствено ще наблегнете назад. Вместо това, признайте своята неумелост, която е напълно естествена за тази възраст. По този метод ще привлечете хора, които ще се постараят да ви научат на най-хубавото и да ви предадат своя опит.

4. Четенето е извънредно значимо

Удивително е какъв брой доста хора стопират да чета книги, когато завършат лицей. Блогове, списания, вестниците и документалните филми са превъзходен метод да се учите. Но нищо не може да размени четенето на една книга, която ще ви вкара в един напълно нов свят.

 20-2

5. Вие сте отражение на хората към вас

Ако желаете да пораснете по-бързо и да станете по-отговорни още в 20-те си години, би трябвало да се заобиколите с хора, които въплъщават това, към което се стремите.

Така ще попивате от опита от първо лице, ще видите образно по какъв начин да израстнете и как да се справяте в избрани проблеми.

6. Трябва да инвестирате в себе си
Да, наслаждавайте на 20-те си години, само че също по този начин и не забравяйте, че точно в този момент е моментът да инвестирате в себе си.

Вместо да изтезавате организма си в бара всеки уикенд, отидете на фитнес. Научете нещо ново , вместо да си губите времето с обиколки по кафенетата. Погрижете се за кариерата си, вместо да се задържате на каквато и да е посредствена работа.

7. Ако не владеете парите, те ще владеят вас
Хапвайте домашна храна, вместо да ядете в ресторанта до вас. Спестявайте пари, вместо да харчите всичко. Научете повече за вложението. Не чакайте, до момента в който станете на 30, с цел да започнете да събирате пари. Започнете в този момент. Изградете си положителни привички, които единствено ще ви оказват помощ за в бъдеще.

8. Постиженията са краткотрайни
Повишението няма да ви направи щастливи. То няма да ви накара да се чувствате изпълнени. Ако не ви харесва това, което вършиме, по-добре спрете. Защото даже щастието от едно покачване и постигнатия триумф няма да ви накарат да се почувствате
добре.

9. Няма такова нещо като неуспех
Провалът е отражение на упованията. Без упования, “провал ” не съществува. Всеки път, когато нещо се обърка, то се преглежда като “провал ” единствено спрямо това, което сте очаквали, че може да бъде.

Не съществува такова нещо като неуспех. Само уроци. Научете тези уроци, с цел да се движите напред.

10. Ценете себе си и приятелите си

Вашата среда е вашия ключ към триумфа. Не приемайте за даденост хората в живота ви, защото те са тези, които могат да ви обезпечат достъп до верните места и хора. По същия метод, инвестирайте в себе си и си създайте собствен личен кръг от другари, тъй че да сте си от взаимна изгода.

 20-1

11. Намерете своето определение за триумф
Много хора гледат на света през стандартната призма. Ходят в университет, мислейки, това е нещото, което всички би трябвало да създадат и да продължат с граденето на кариера, с цел да се повдигнат в йерархията и да печелят доста пари. А това е неправилно!

Всеки един от нас дефинира личния си триумф . За да стигне до там, до където в действителност желаят да отидат.

12. Практиката е значима

Ако желаете да бъде в действителност положителни в това, което вършиме, би трябвало да се упражнявате.

Практика, процедура, процедура. Нищо не може да я размени. И не говорете за това по какъв начин желаете да постигнете нещо , а в действителност действайте.

13. Не всеки е “истински другар ”
В 20-те си години ще имате страхотни връзки с сътрудниците, с приятелите от бара, с тези, с които спортувате дружно. Но те не са ви същински другари. Разликата се свежда до това кой е подготвен да ви помогне в дребните часове на нощта, а не кой е подготвен да пие с вас.

14. Няма да живеете постоянно
Тъжната истина е, че никой от нас няма да живее постоянно. Няма да бъдете на 20 вечно. Бъдете наясно с това и се наслаждавайте на сегашния миг, тъй че като се разсъните на 30, да не се чудите къде сте изгубили последните 10 години.

15. Уязвимостта е секси
Искате ли хората да ви харесват? Бъдете уязвима. Искате ли да привлечете този специфичен човек? Бъдете уязвима. Искате ли да се изградите същински взаимоотношения с хората? Бъдете уязвима. Колкото повече остарявате, толкоз повече ще осъзнавате какъв брой доста хора почитат уязвимостта, тъй като имате силата да покажете своята уязвимост.

 20-3
16. Изслушването е подарък
Хората слушат, само че не са доста тези, които в действителност чуват.

Често те просто си стоят там и да чакат своя ред да вземат думата. Ако желаете индивидът против вас да ви почита , то в действителност му покажете почитание и го чуйте какво ви споделя.

17. Обещанията значат доста

Ако кажете, че ще извършите нещо, то го направете. Няма нищо по-лошо от това някой да даде заричане, което няма да съблюдава.

18. Времето не е на следващия ден. Времето е в този момент
Спрете да казвате, че ще извършите нещо на следващия ден. Направете го в този момент. Точно в този момент. Успехът е в директен резултат от това какъв брой пъти умишлено сте избрали да не отложите днешната работа за утрешния ден.

19. Вие сте най-лошият си зложелател
Ако не сте там, където желаете да бъдете в живота си, това се дължи само на вас и вашите дейности. Оставете страничните условия настрани, вие държите ключовете за личната си орис . Така че се заемете с реализирането на всичките си цели.

20. Не отлагайте
Каквото и да обичате да вършиме, каквото и да ви харесва, правете го всеки ден. Глезете се. Хората, които вършат единствено това, което ги радва, са тези, които построяват в себе си мисленето на водачи. Те са тези, които реализират същински триумф.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР