20 хиляди лева парична гаранция за тарана Габриела Смутен съм

...
20 хиляди лева парична гаранция за тарана Габриела Смутен съм
Коментари Харесай

Адвокатът на Габриела: Това дете не бива да лежи в затвора

20 хиляди лв. парична гаранция за тарана Габриела

Смутен съм от размера на гаранцията й. Не знам дали тези хора ще съберат парите. Това съобщи в ефира на " Здравей, България " юрист Орлин Търновлийски, бранител на танцьорката Габриела Медарова, която с джипа си изпотроши 10 автомобила преди дни в пловдивския " Кючук Париж ". "

Искам да припомня на всички, че преди няколко години имаше доста тежка злополука на " Тракия ". На виновника за нея бе поставена гаранция от 500 лв.. Грозящото го наказване бе огромно - от 10 до 20 години, а тук най-тежкото обвиняване на Габриела е за 3 години. Това е действие по несъобразителност ", сподели той.

" Нейното пояснение е, че не й е платено, а и била санкционирана със 100 лв. за дребно нарушение. В същото време неин сътрудник я почерпил за рождения си ден. Пред мен ми сподели, че е пушила марихуана след действието, тъй като е била доста обезпокоена. Няма по какъв начин да го потвърдим това. Тя не се е опитвала да трансферира виновността върху майка си ", натърти юристът.

" Реална опция да бъде наказана има, а дали ще лежи в пандиза - мощно се надявам, че не. Това дете не трябва да бъде вкарано зад решетките. То осъзнава виновността си. Все отново става дума за тенекии, а не за човешки живот ", приключи юристът.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР