20-годишната жена, която хвърли 4-месечното си бебе от терасата си

...
20-годишната жена, която хвърли 4-месечното си бебе от терасата си
Коментари Харесай

Жената, която хвърли бебето си през терасата, е с психични проблеми, не го искала

20-годишната жена, която хвърли 4-месечното си бебе от терасата си в Златица, най-вероятно е била с психологични отклонения. Според разселдващите дамата не е желала детето и това била повода да го хвърли през терасата си, заяви Българска национална телевизия. По информация на bTV в показанията си младата майка е споделила, че е направила това след скандал с мъжа си.
Кметът на Златица Стоян Генов съобщи, че в къщата, в която е станал случаят, живеят много хора. Имотът бил даден чартърен на фамилията. Той добави, че ще бъде тествано дали има контракт сред хазяин и наемател.
 Жената, изхвърлила бебето си през терасата, остава в ареста Жената, изхвърлила бебето си през терасата, остава в ареста
Жената, която е изхвърлила бебето си през терасата, остава в ареста. Тя е с изменена мярка " задържане под стража ". Това заяви bTV, ци...
 Генов заяви още, че членовете на това семейство не са поданици на община Златица.
 Момиченцето, което за благополучие не е в тежко положение, е настанено в Клиниката по хирургия на новородени на УМБАЛСМ " Пирогов ", докъдето е превозено след случая. Направен ме у скенер на главата и тялото. От лечебното заведение оповестиха, че няма заплаха за живота на новороденото, то е единствено с охлузни рани по главата и тялото. След прегледа то към този момент е настанено в спешен център.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР