20 години след култовата книга „Сексът и градът“ неподражаемата Кандис

...
20 години след култовата книга „Сексът и градът“ неподражаемата Кандис
Коментари Харесай

„Има ли все още секс в града“ - 20 години след "Сексът и градът"

20 години след паметната книга „ Сексът и градът “ неподражаемата Кандис Бушнел още веднъж ни предизвика – този път с автобиографичния си разказ „ Има ли към момента секс в града “. С действителни случки и споделени истории от персоналния й живот и художествените й систематизирания той се трансформира в скъп консултант за дамите над 50.

Макар Кандис да не ни връща при емблематичната четворка от „ Сексът и градът “, имаме възприятието, че сме на късна закуска с сходни типажи, само че към този момент на междинна възраст.

Период от живота, когато децата си отиват (заедно с множеството от естрогена), бракът е разтърсен и последвалият бракоразвод кара дамите още веднъж да тръгнат по срещи. А в света на срещите някои неща не са се трансформирали. Жените към момента харчат пари, които нямат, за скъпи кремове и неуместни обувки, с цел да привлекат вниманието на мъже, които не ги заслужават.



Но има и доста нови неща. Като приложението за запознанства Tinder. И млади мъже, които с възторг преследват дами, по-възрастни от майките им. И лазерна процедура на дамските интимни елементи за възстановяване на половия живот, наречена „ Мона Лиза “, която обаче е мъчителна и съвсем в никакъв случай не се покрива от здравната осигуровка…

Кандис Бушнел основава остроумна, жива и саркастична история за живота на междинна възраст. За брака и децата, за развода и гибелта.

Но и за новата независимост, за вдъхновението на новото начало, за новата обич.

Защото 60 е новото 40.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР