2 млн. лева от Националната лотария спечели късметлия от Видин

...
2 млн. лева от Националната лотария спечели късметлия от Видин
Коментари Харесай

Шаш: Видинчанин спечели 2 милиона, къща, спортна кола и почивка в Дубай, но изчезна

2 млн. лв. от Националната лотария завоюва късметлия от Видин в първия ден на декември, а облагата включва още къща, спортна кола и 10-дневна отмора в Дубай за двама. Фишът е пуснат на 30 ноември, само че късметлията към момента не се е обадил, с цел да вземе облагата. Той ще е 41-вият милионер от лотарията за тази година.

Днес в град Смядово отвори порти най-новият хотел „ Хан Кабината “, издигнат с помощта на джакпот от играта „ Тото 2 – Зодиак “. Завидната сума от 4 202 066 лв. печели Гинка Иванова през 2015 година, която употребява част от парите, с цел да помогне на щерка си Румяна Костадинова да сбъдне фантазията си за личен хотел.

Щастливата собственичка показа, че постоянно се е надявала да има хотел, само че преди майка ѝ да завоюва джакпот от СПОРТ ТОТО не е намирала метод да финансира градежа му.
 Шаш: Видинчанин завоюва 2 милиона, къща, спортна кола и отмора в Дубай, само че изчезна
 Шаш: Видинчанин завоюва 2 милиона, къща, спортна кола и отмора в Дубай, само че изчезна

„ Имахме дребен бизнес – заведение и тир паркинг. Много години искахме да го разтеглим и първото нещо, което взехме решение, че ще създадем с парите от облагата, беше да построим хотел. “, разгорещено изясни госпожа Костадинова.
Сега с изключение на малко заведение и паркинг, фамилията разполага и с място за нощувки. А по думите на собственичката най-интересната част от хотела е ресторантът, в който има същинска тир кабина, превърната в камина.

Гинка Иванова и щерка ѝ Румяна Костадинова несъмнено са от семейство на късметлии. Преди майката да завоюва повече от 4 милиона лв., дъщерята също е на крачка от огромен джакпот.

„ Играех постоянно в играта „ Тото 2 – 5 от 35 “ и постоянно с едни и същи цифри. Един път не пуснах фиша си и излязоха моите цифри “, описа Румяна Костадинова. Днес тя е сигурна, че облагата неслучайно е отишла при тях. Дамата си спомни, че през 2015 година майка ѝ печели тъкмо преди Коледа.

„ По празници стават чудеса. А СПОРТ ТОТО за мен е доста неща. Главното е, че сбъдва фантазии. “, щастливо добави тя.

Откриването на „ Хан Кабаната “ мина с водосвет и коктейл, като публично хотелът ще стартира да настанява посетители от 6 декември 2019 година Разбира се, датата не е определена инцидентно – точно на Никулден преди пет години Гинка Иванова завоюва заветния джакпот.

Още от Любопитно


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР