2. Избелване на зъбите Вземете любимата си избелваща паста за

...
2. Избелване на зъбите Вземете любимата си избелваща паста за
Коментари Харесай

Никога Не Сме Подозирали Колко Е Полезна! Ето Как Содата Може Да Ви Подмлади С Цели 10 Години!

2. Избелване на зъбите Вземете обичаната си избелваща паста за зъби и се запознайте със наличието на етикета – би трябвало да има сода в нея. Содата за самун може да избели зъбите Ви, макар че тя не би трябвало да се употребява прекомерно постоянно, защото може да повреди емайла им. Използвайки я един път седмично е изцяло задоволително.

3. Свеж мирис Ако страда от неприятен мирис, Вие сигурно знаете, че тези ментови капки не вършат нищо. Те прикриват единствено главния проблем, само че содата за самун може да отстрани неприятния мирис дейно и бързо. Сложете една чаена лъжичка сода за самун в чаша с вода и разбъркайте, до момента в който се разтвори, по-късно си направете гаргара с разтвора за стерилизация на гърлото и устната празнина и унищожаване на бактериите. Повторете този развой през ден до момента в който постигнете най-хубави резултати.

4. За гладка кожа Ако кожата на ръцете и краката Ви е суха, нанесете примес от сода за самун, вода и сапун и масажирайте добре, по-късно изплакнете с топла вода. Това ще хидратират кожата Ви и може също по този начин да се облекчи миризмата при изпотяване.

5. Пази косата здрава и чиста Шампоаните и балсамите, които използваме, не са толкоз положителни, колкото се популяризира – те нормално съдържат химикали, които могат да навредят на скалпа и косата. Въпреки това, в случай че употребявате сода за самун като еликсир, ще запазите косата и скалпа здрави и чисти. Просто се уверете, да я употребявате единствено един път месечно, до момента в който равнищата на рН на сода за самун са високи.

6.Прави кожата гладка Напълнете вана с вода и прибавете чаша сода за самун, а по-късно се потопете в сместа. Така ще неутрализирате бактериите и киселините, които предизвикват неприятна миризма на тялото и ще облекчите мазната кожа. Повторете процеса един път или два пъти седмично, с цел да извършите кожата си гладка и мека.

7.Поддържа ноктите чисти Смесете 3 елементи сода за самун с 1 част вода, с цел да си подготвите паста, която може да се ползва върху ноктите. Изплакнете по-късно и ноктите и кожичките ще бъдат по-здрави от всеки път

8.Елиминира изпотяването Содата за самун може да се употребява за изработката на естествено DIY дезодорант – просто прибавете няколко капки от обичаното си етерично масло в 4 супени лъжици сода за самун и нанесете сместа под мишниците, с цел да убиете бактериите, които са причина за миризмата. Този натурален дезодорант ще Ви държи свежи в продължение на часове и може безвредно повтаряте потреблението му, когато е належащо.

9.Натурален ексфолиант Включване на сода за самун в почистването на лицето всеки ден, пази кожата Ви чиста и здрава.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР