2 години след смъртта на своята съпруга, Бен пресъздава фотографиите

...
2 години след смъртта на своята съпруга, Бен пресъздава фотографиите
Коментари Харесай

Животът продължава, любовта живее вечно

2 години след гибелта на своята брачна половинка, Бен пресъздава фотографиите от най-щастливият им ден – сватбения. В основната роля е по-малката им дъщеричка. Всичко това - в символ на респект, с доста обич и с вяра – момиченцето да знае и пази топлия спомен за своята майка.
Бен и Али Нанъри се женят пре з 2009 година и вършат серия красиви фотоси, които запечатват щастието и усета на бъдещия им взаимен живот. Но животът взема решение това благополучие да бъде малко – 3 години по-късно, Али умира от рак на дробовете. Нейното завещание са двете дребни дъщерички Мелани и Оливия и брачна половинка й.
Две години след трагичната загуба, Бен и Оливия, вземат решение да преснимат отлетялото благополучие и по този начин да почетат паметта на Али. Фотограф е по-голямата дъщеричка Мелани.
" Не желаех хората да виждат в тези фотоси нашата горест и болежка, въпреки те към момента да участват в живота ни... мъчно е да преживееш сходна загуба. Но нашата история е история за любовта, която живее и след гибелта ", споделя Бен.

 0

 1

 2

 02

 3

 4

 5

 6

 7

Този бистър ангел, Оливия назовава " мама ".

 8

По време на фотосите, Оливия намира бяло пухче, което никой не знае от кое място се е взело. Мелани, по-голямата сестра има вяра, че по този начин майка им им праща своята обич.

 9

Бен свири обичаната ария на майка им, звучала на сватбата – Стиви Уондър.

Източник и фотоси: top.thepo.st

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР