2:0 не е малък турнирен резултат, но ние нямаме друга

...
2:0 не е малък турнирен резултат, но ние нямаме друга
Коментари Харесай

Ивайло Петев: 2:0 не е малък турнирен резултат, но ние нямаме друга алтернатива

2:0 не е дребен турнирен резултат, само че ние нямаме друга опция. Това съобщи старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев след провалянето на първенците от косовския отличник Балкани с 0:2 като посетител в мач от първи квалификационен кръг на Шампионската лига. Разградчани не изиграха добър дуел и ще би трябвало да наваксат пасив на реванша на родна земя идната сряда.


„ Особено първото полувреме. Изключително доста брак в подаванията. Бяхме мудни. Не разпознавахме обстановката - по кое време би трябвало да подадем, по кое време би трябвало да се надиграваме. Това първо полувреме може би е едно от най-лошите откогато аз съм тук. Мачът е приключил. 2:0 не е дребен турнирен резултат, само че ние нямаме друга опция. Трябва да създадем всичко допустимо да го стопим “, стартира той.

Специалистът бе безапелационен, че отборът няма право да наподобява по този метод. „ Тези момчета демонстрираха с всички сили по какъв начин желаят да победят. Миналата година не е инцидентно това, което направи Балкани. Казах, че в случай че през днешния ден сме под 100%, ще имаме проблем. За жал, излязох неприятен оракул. Това би трябвало да ни е обица на ухото. Нямаме право по този начин да изглеждаме. Не съм видял първи проблясъци на разпределяне в самите играчи и по тази причина огромният въпрос е за какво изглеждахме по този начин “, продължи наставникът на Лудогорец.

„ Това е огромният въпрос за мен. Ако имах някакви индикации, щях да взема ограничения. Не мога да кажа - не съм в главата на футболистите. Не желая да имам вяра, че е имало някакво подценяване, тъй като ние говорихме три дни. Мачът е приключил и би трябвало да се концентрираме в това, което ни следва. 2:0 не е дребен резултат, само че вие видяхте, че в последните 20-25 минути имахме няколко обстановки, в които можехме да отбележим. Ще създадем всичко допустимо да стопим този резултат в сряда “.

Петев остана окуражен от второто полувреме. „ Аз мисля, че второто полувреме беше по-добро от първото. Имахме обстановки, имахме и греда, само че като надзор на топката, може би, съперникът се прибра, което е разумно. Лош мач за нас. Ние имахме проект, по който би трябвало да играем, само че действахме постепенно. Това остава разбор за мен. Трябва да покажем грешките, тъй като през днешния ден ги допуснахме доста “, сподели още Петев и добави по повод идния мач с Крумовград от първия кръг на шампионата ни в петък вечер: „ Мачът за шампионата е значим. Всеки един мач за нас е значим. Най-важният мач за нас в този момент е в петък и би трябвало да създадем всичко допустимо, с цел да го спечелим “, приключи той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР