1948 пусна в продажба билетите за предстоящия двубой с .

...
1948 пусна в продажба билетите за предстоящия двубой с .
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 пусна 500 билета за феновете на Левски, половината са по 40 лева

1948 пусна в продажба билетите за идния дуел с. " Червените " са планували 500 билета за последователите на " сините " - 250 за бранша за посетители на стадиона в и 250 за два от блоковете в бранш " А ". За бранша с гостуващата агитка цената на един билет е 20 лв., до момента в който за място под козирката една скъпа хартийка ще се продава против 40 лв.. Ето известието на " алените ":
 На На "Герена ": Едно време играехме против огромни тимове, в този момент играем с ЦСКА 48

" ЦСКА афишира публично цените на билетите за идния дуел от 21-вия кръг на efbet Лига сред ЦСКА и Левски. Срещата е в събота (26.02) от 15:00 ч. на ст. „ Витоша “, а 1 лева от продажбата на всеки пропуск за мача ще отиде за идеята на Стивън Бориславов и битката му с диагнозата Сарком на Юинг.

Билетите за последователите на ЦСКА ще се продават в клубния офис на бул. " Джеймс Баучер " 12 в столицата, както и на касите на стадиона в деня на мача. Цените им по браншове са както следва:

Сектор „ VIP “ – 50 лева
Сектор „ А “ – 40 лева (20 лева за членове на Сдружение „ ФК ЦСКА 1948 “. На място ще можете да заплатите членски импорт за 2022 г.)
Сектор „ А “ (Блокове 1 и 2, планувани за почитатели на гостите) – 40 лева – 250 броя, които авансово ще бъдат предоставени на управлението на ПФК Левски
Сектор „ Г “ – 20 лева
Сектор „ Гости “ – 20 лева – 250 броя, които авансово ще бъдат предоставени на управлението на ПФК Левски

Всеки почитател на ЦСКА на стадиона ще получи към билета си и мартеница с емблемата и слогана на клуба „ Честта на първо място “.

Публикуваме и скица на стадион „ Витоша “ с изобразени паркингите, касите, секторите, блоковете и входовете, отредени за почитателите на домакините и на гостите. На стадиона ще се позволяват последователи изцяло свободно без спомагателни условия, свързани с пандемията от COVID-19.

Не е нужно представянето на резултати от PCR, антигенни проби, нито на зелени документи. Елате и се насладете на един огромен конфликт! Вечната борба сред „ червени “ и „ сини “! Тази събота! Очакваме ви на стадиона! САМО ЦСКА! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР