19 награди бяха раздадени в юбилейното 20-то издание на конкурса

...
19 награди бяха раздадени в юбилейното 20-то издание на конкурса
Коментари Харесай

Двоен рожден ден отпразнува “Идеал Стандарт - Видима”

19 награди бяха раздадени в юбилейното 20-то издание на състезанието " Ideal Standard Баня на годината “, което бе част от тържествена гала, с която компанията означи 90 години от основаването си.

Празникът на компанията мина в препълнената с над 500 посетители " Идеал Стандарт - Видима "   под „ диригентството “ на водещия Орлин Павлов, който задаваше темпото и тематиките на събитието – приветствени речи и мемоари на ръководителите в компанията, поздравления на формалните посетители, връчване на награди на спечелилите в състезанието „ Баня на годината “, оперното сопрано Мария Павлова и балет „ Арабеск “, до музикалните поздрави на водещия.

Още в самото начало на събитието водещият на церемонията Орлин Павлов напомни, че през 1934 година предприемчиви запалянковци решили да основат кооперация за произвеждане на железни произведения в Севлиево. През 1952 година кооперацията, към този момент като държавно дружество, се специализира в производството на санитарна арматура и придобива интернационално значение.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР