19 лунен ден от 22:15 часа на 5 март до

...
19 лунен ден от 22:15 часа на 5 март до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 6 март 2018 година

19 лунен ден от 22:15 часа на 5 март до 23:20 часа на 6 март

Денят ви предизвестяват, освен за заплахата да се омотаете в непознати мрежи, само че и за не по-малката заплаха да подчините вие други хора. Този магичен ден дава опция да отличите своите мисли от мислите, натрапени от странични въздействия и по тази причина, енергетиката на този ден ви дава опция за нравствено филтриране на душата и мислите. В този интервал всеки човек би трябвало да деликатно да огледа в себе си, да проучва своите мисли и действия, да се покае за своята надменност, неистина и илюзорни мечти. Постарайте се да си спомните своите отрицателни хрумвания, подсказани ви от някого и прекъснете освен външните, само че и мислените контакти с този човек.

От през днешния ден, може да се захванем интензивно с работата си, и с всички задължения, които до момента отлагахме и нямахме време за тях. Ще успеем през днешния ден чудесно да структурираме и организираме нещата, и естествено да достигнем до крайния резултат.

Ще имаме нужните сили и нужния капацитет да приключим всичко, което излиза за решение. Но най-важното е, че ще имаме и нужното въодушевление и настройка за работа.

Прекрасно комбиниране на аспекти имаме на небето, които ще ни оказват помощ да реализиране всички наши цели и проекти.

Денят ще бъде съгласуван прелестно с интуицията ви, с една изчерпателност и интровертност, дълбока сензитивност и схватливост.

Това е едно прелестно време за всевъзможни духовни практики, медитации, творчество, лекуване, демонстрация на обич и състрадателност.

Днес, също може да ни споходи дълбока изчерпателност на нашите мисли и усеща. Вътрешното ни безпокойствие и напрежение може да ескалира на моменти, по тази причина би трябвало да гледаме да се насочим към нещо по-приятно, разтоварващо и потребно.

Уязвими са половите органи, допустимо е обострянето на хемороиди.

Да не се вършат интервенции на дебело черво и полови органи, в случай че естествено, не е неотложно.

Да не се вършат операции с бенки и лъчетерапия.

Организмът е предразположен на депресии.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР