19-кратният английски шампион Ливърпул ще трябва да изчака още една

...
19-кратният английски шампион Ливърпул ще трябва да изчака още една
Коментари Харесай

Ливърпул приключва със селекцията, ще преследва Белингам догодина

19-кратният британски първенец Ливърпул ще би трябвало да изчака още една година, в случай че желае да притегли полузащитника на Борусия Дортмунд и Англия Джуд Белингам. Големият гений на „ жълто-черните “ е мощно желан от мениджъра на „ алените “ Юрген Клоп играчи.

В Борусия обаче са безапелационни, че, откакто се разделиха през това лято с Ерлинг Халанд, няма да пуснат още една от звездите си през същия трансферен прозорец. Точно такава е практиката на немския клуб в последните години, като сходна бе и повода за забавянето на прехвърлянето на Джейдън Санчо в Манчестър Юнайтед, за който се говореше доста преди да бъде финализиран.

Почти несъмнено Ливърпул ще подпише с десния бек на Абърдийн Калвин Рамзи, който ще стане третото и последно ново попълнение на мърсисайдци през това лято. Преди това бяха привлечени Фабио Карвальо и Дарвин Нунес, който може би ще се трансформира в най-скъпата покупка на клуба въобще. Така Клоп към този момент съумя да вземе по един млад състезател и за трите линии – отбраната, полузащитата и офанзивата. „ The Sun “ и „ The Independent “ считат, че с това селекцията в Ливърпул ще завърши, само че през идващото лято мърсисайдци още веднъж ще се насочат към привличането на Белингам.

Очаква се британският отбор да се раздели с няколко играчи през идващите седмици. Първият от тях ще бъде Садио Мане, който ще бъде продаден на Байенр Мюнхен. Мърсисйдци най-вероятно ще продадат или ще пуснат чартърен най-малко още редица играчи – Такуми Минамино, Алекс Окслейд-Чембърлейн, Натаниел Филипс, Рийс Уилямс, Неко Уилямс и Бен Дейвис.

Liverpool won't get another midfielder this summer but could soon have another right-back:
— Richard Jolly
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР