19-годишният Петър Досев загуби живота си след автомобилна катастрофа край

...
19-годишният Петър Досев загуби живота си след автомобилна катастрофа край
Коментари Харесай

Бащата на загиналото момче в Крушаре иска справедливи присъди

19-годишният Петър Досев загуби живота си след автомобилна злополука край сливенското село Крушаре. Инцидентът стана преди седмица след кавга сред младежи.

Близките на жертвата са безапелационни, че злополуката е била умишлена, а нападателите са били повече от арестувания все още 26-годишен мъж. Те желаят да бъдат задържани и другите двама мъже, които са взели участие в преследването.

Съмняват се, че ще се измъкнат безнаказани и че може да изоставен страната. В събота доста хора се събраха на митинг с искане за правдивост, напомня Нова телевизия.

“Трагедията е огромна. Искам обикновено правораздаване, без да има пликове под масата. Който е отговорен – да си поеме виновността и да си излежи присъдите”, сподели бащата на починалия Петър - Десислав Досев.
свързани новини8491на 27.11.20213572на 20.01.2021
“Искам да създадем по този начин, че децата ни умерено да посещават клубове, нощни заведения и да се разхождат по улиците, без някой да ги притеснява”, сподели още той.

От прокуратурата оповестиха, че работят интензивно за разплитане на случая. Положени са всички старания, направени са разпити и ще бъдат взети всички ограничения както от прокуратурата, по този начин и от полицията.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР