19-годишният Николай Бабаков, задържан заедно с двамата братя борци от

...
19-годишният Николай Бабаков, задържан заедно с двамата братя борци от
Коментари Харесай

Единият от задържаните за грабежите в Слънчев бряг работел като крупие, бил диабетик

19-годишният Николай Бабаков, арестуван дружно с двамата братя борци от Сливен Мариян и Даниел Ганеви, страдал от тежка форма на диабет. Това разкри в правосъдната зала в Несебър неговият длъжностен бранител юрист Виктор Паскалев и изиска по-лека мярка за неотклонение. Съдия Петър Петров обаче към момента не се е произнесъл.

" Искрено скърбя. Повече не бих се занимавал с сходно нещо ", сподели пред съда 19-годишният Николай, който е родом от пловдивското село Бенковски.

Той приключил междинното си обучение на 15 юни тази година и незабавно отпътувал за Слънчев бряг, където си намерил работа като крупие. Познавал се с братята от Сливен от предишното лято, когато още веднъж работел в курорта.

" Не знам по какъв начин тъкмо стана. Не знам за какво го направих. Парите, които получавах, не бяха малко ", сподели Николай.

Според показанията на братята борци, той бил по-активният по време на грабежите. Според юриста на 19-годишния юноша, обаче, това било по-скоро защитна теза, за която липсвали доказателства.

Съдът остави 19-годишният Николай в ареста, в този момент стартира делото за мярката на бореца Даниел Ганев. Прокуратурата изиска и двамата да останат в ареста. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР