19-годишната тийн сензация Били Айлиш, носителка на цели седем награди

...
19-годишната тийн сензация Били Айлиш, носителка на цели седем награди
Коментари Харесай

"Ощипи ме": Били Айлиш шашна с нов цвят на косата, феновете крайно изненадани

19-годишната тийн сензация Били Айлиш, носителка на цели седем награди " Грами ", изненада своята 78 милионна аудитория в Instagram с непредвидена смяна в имиджа.

В последните години певицата е била с какви ли не кичури и цветове на косата си, като последно тя бе видяна с боядисана в синкаво черно, а корените - неоново зелено. Сега обаче звездата очевидно е решила да направи съществена смяна във визията си, като дебютира в Instagram изцяло актуализирана прическа. Не, тя не е станала черна, розова или алена, а е минала напълно в тима на русокоските. 

Виж още:

Айлиш показа фотографията си с нов цвят на косата в социалата мрежа и провокира стихия от страсти измежду почитателите си. В мненията те пишат, че са очаквали всичко друго от Били, само че не и да стане руса.

" Ощипи ме! ", написа закачливо Били към фотография, на която би трябвало да признаем наподобява необикновено. В мрежата незабавно се появиха шегаджии, които пишат, че в този момент милионите почитатели по света купуват перхидрол и светла багра, с цел да реализиран оптималната аналогия със своя кумир. Певицата разгласява в story някои от реакциите на почитателите си, които са шокирани, само че одобряващи дръзката смяна. Самата фотография пък е събрала близо 20 млн. лайкове, а това трансформира селфито в едно от най-харесваните в обществената мрежа, означават международните издания.

Виж още:

Феновете се чудят с каква цел Били Айлиш е решила да промени цвета на косата си. Някои считат, че звездата е решила да се боядисва поради фотосите на ново видео или фотосесия, други - че тя просто е изсветлила косата си, преди да я промени в нов, даже по-шокиращ колорит, а трети пък са уверени, че по този начин певицата най-сетне е решила да остави в предишното предходната си визия и да започва с нещо ново.

Междувременно се появи видео в TikTok, на което Били е към момента със остарелия си цвят на косата, само че прави усещане различен подробност, а точно, че тя си " намества " косата, което значи, че за съответното видео е носила перука. Възможно ли е от самото начало Били да е била с перука, а под нея да е крила русата си грива? Това е въпрос за тайните почитатели, ние може да кажем, че младата звезда наподобява всячески добре.

Виж още:

@billieeilish

 

♬ Lo Vas A Olvidar - Billie Eilish & ROSALÍA
Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР