19-годишна британска студентка загина миналата седмица, след като отвори вратата

...
19-годишна британска студентка загина миналата седмица, след като отвори вратата
Коментари Харесай

19-годишна отвори вратата на самолет по време на полет над Мадагаскар, загина

19-годишна английска студентка почина предходната седмица, откакто отвори вратата на дребен аероплан по време на полет над Мадагаскар. Според полицията дейностите й са били умишлени, за да " изпадне " от машината, предава profit.bg.

Алана Кътланд е студентка в Cambridge University и отпътува на проучвателен стаж за курса си по естествени науки. Тя би трябвало да прекара шест седмици на африканския остров, изучавайки заплашен тип раци. След осем дни родителите на Кътланд желаят тя да се прибере. „ Нейният SMS, имейл и телефонен контакт с родителите й демонстрират, че минава през доста сложен психически интервал “, декларират от локалната полиция пред The Telegraph.

Няколко минути след излитането, дамата разкопчава защитния колан и отваря вратата на самолета Cessna. Това деяние по време на полет е извънредно рисково и физически допустимо единствено при по-малки въздухоплавателни средства. Някои от догатките сочат, че случаят може да е обвързван с таблетките срещу малария, които приемала Кътланд. В багажа й са открити Doxycycline и Lariam, съгласно The Telegraph. Lariam, който се приема за попречване на малария, е свързван с проблеми с психологичното здраве и няколко случая на опит за самоубийство. Известно е също по този начин, че предизвиква паник офанзиви, параноя и халюцинации.

Според предизвестие на американската Food and Drug Administration (FDA), " в случай че пациентите изпитват психиатрични признаци, като остра тревога, меланхолия, безспокойство или комплициране, приемът на лекарството би трябвало да бъде преустановен и то да бъде сменено с различен медикамент. " Преди да пътувате до дестинация, където маларията съставлява риск, е значимо да се консултирате с доктор кои медикаменти дават отговор най-добре на вашия маршрут и здравна история, поучават още здравните управляващи.

Според представители на локалната полиция, трагичният случай не е " обвързван с медикаменти ", а съгласно чичото на момичето, фамилията й счита, че " е претърпяла тежка реакция на някои медикаменти, само че не против малария, тъй като ги е вземала през пътуването си през предходната година до Китай без странични резултати “. Пилотът на самолета и различен пасажер показват, че са се пробвали да задържат Котланд в самолета, само че не са съумели. Според локалния вестник тялото й не е намерено заради " гъстата растителност " в региона. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР