19-годишен шофьор с ауди сътвори истински екшън в Пловдив, след

...
19-годишен шофьор с ауди сътвори истински екшън в Пловдив, след
Коментари Харесай

Зрелищно! Новак зад волана помля две коли в Пловдив и изкоре...

19-годишен водач с ауди сътвори същински екшън в Пловдив, откакто не съумя да вземе завой. Инцидентът станал на петък 13-ти - ден, който донесъл единствено главоболия за пострадалите. 

Колите били паркирани пред блок, където живеят притежателите им. Младият водач карал бързо и не съумял да завие. Така непосредствено се забил в първото возило, по-късно блъснал второто, а най-после се нацепил в дърво, което било повалено от мощния конфликт. 

Историята описа в обществените мрежи Николай Неделчев - един от пострадалите от дейностите на 19-годишния зад кормилото. Колата с марка " Опел ", с която  той вози фамилията си е с голям брой материални вреди

" Звъняха ми от КАТ. с цел да ме уведомят, по какъв начин нашето непретенциозно МПС е повредено вследствие на злополука. Отивам, на мястото пожарна, патрулка, виновникът с родата и гаджето. Виждам си колата: смут... не става за нищо. Виновният и родата му не са очевидно обезпокоени, даже леко безгрижни. Питам служителите на реда:  -Каква е глобата за отговорния?
-200лв санкция и лишаване на 9 точки е отговора...Дори не пристигнаха да кажат " скърбя " или нещо от сорта...
Платформата товари Audi A3 на отговорния. Питат служителите на реда дали могат да си тръгнат и изчезват. Аз очаквам търпеливо за протокола...
Дават ми протокола, прочитам го машинално да няма брутални отклонения и го подписвам. Почвам да си мисля по какъв начин кола, която няма заден прозорец и едната врата не се затваря към този момент е плячка за обирджиите. Със брачната половинка ми пренасяме всичко, което можем вкъщи. Лепя найлон с цел да не се цялостни с вода в случай че завали, ще очаквам огледи ", написа пловдивчанинът. 

Той се свързал със осигурител си, който му изяснява, че би трябвало да отиде при застрахователя на отговорния.

" Сканирам си протокола, с цел да имам копие и се уважавам към този момент деликатно, виждам рубрика " нарушавания " и поглеждам - водач1(виновния) -18 нарушавания, водач2(моя милост) няма... Каква е тази страна??? 19-годишен водач има към този момент 18 нарушавания... за една година зад кормилото????? Дано пали свещ на този ден, тъй като там където е блъснал колата ни минават възрастни хора и деца. Господ да ни е на помощ! ", приключва поста си Николай.

Остава без отговор въпросът по какъв начин водач с няколко месеца стаж е навъртял толкоз нарушавания и за какво все е има опцията да ръководи кола. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР