18 влюбени двойки си казват да на днешния ден. Това

...
18 влюбени двойки си казват да на днешния ден. Това
Коментари Харесай

18 влюбени двойки от Пловдив си казват Да днес

18 влюбени двойки си споделят " да " на днешния ден. Това заяви за Plovdiv24.bg Чудомира Пинджева, шеф на Оперативна програма " Радостни обреди ". " Имаме доста искащи двойки - 9 са в " Централен дом на младоженците " и 8 - в зала “Тракия ", изясни тя. Първоначално цифрата на искащите е била 22, само че заради болест някои са се отказали. През целия ден на всеки половин час има по един обред. 

" Някои от нашите младоженци си резервираха датата още от предходната година, а  други упорстваха за тази тъкмо огледална дата, тъй като номероложката им е споделила, че тъкмо в този момент е времето да сключат брак ", описа още Пинджева. 

Според нумерологията 22.02.2022 година е палиндромна дата, т.е. такава, която може да се чете и в двете направления. Такива дати не са толкоз чести и оказват доста въздействие върху събитията, които се случват в света. Ето за какво този ден е толкоз значим. Струва си да стартираме с обстоятелството, че датата 22.02.2022 година би трябвало да се проучва заедно  с датата 02.02.2022 година, защото с помощта на прибавянето на всички цифри, включени в тази дата, получаваме общо 10, т.е. Аркана " Колелото на ориста ", който провокира доста съществени промени във Вселената. И точно 2 февруари 2022 година е началната точка на измененията, а идната огледална дата продължава и подчертава върху тези промени във Вселената.

Основният Аркан на датата 22 февруари 2022 година е Арканът " Обесеният човек ". На планетарно равнище това допуска, че е нужна проверка на всички неща, които са ни били познати. Тази сила ще ни кара да гледаме на всичко с други очи. Може да наподобява по този начин, като че ли тя ни лишава прекалено много сили, само че би трябвало да разберем, че зад това лишаване има бездънен смисъл и поддръжка от върховен порядък - сигурно ще пристигна нещо ново, даже по-добро от предходното, по-късно отнемане.  

Аркан " Върховна жрица " Както към този момент сте забелязали, самата дата 22.02.2022 се състои от двойки, а Арканът " Върховна жрица “ е виновен за двойката. Той символизира самата Вселена, универсалните сили, тайното знание. И в случай че погледнем комбинацията от Арканите, тогава можем да кажем, че с помощта на тази дата универсалната сила стартира да прониква в нашата действителност. Идват познания, които преди са били недостъпни, разкриват се секрети, посредством които ще преосмислим визиите си за това какво е нашата галактика. 

Следващият значим Аркан е " Влюбени ". Този Аркан демонстрира, че датата 22.02.2022 носи трендове към определяне на по-добри взаимоотношения сред сътрудниците – в любовните съюзи, в бизнеса, в другарството. Ще бъде осъзнато, че в името на сполучливата взаимна активност, най-добре е сътрудниците да се одобряват такива, каквито са.

За доста връзки тази дата ще бъде основна – ще ви помогне да разберете какво ви сплотява и дали сте подготвени да продължите дружно. Или ще разберете, че сте прекомерно разнообразни и няма да можете да се откриете изцяло един пред различен. Това е урокът на 2022 година, който се отваря точно с помощта на огледалната дата ", настояват нумеролозите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР